«Ταξιδεύοντας» με την ΕΛΠΙΔΑ και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μία ξεχωριστή συναυλία, αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», θα δώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού, στις 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20.30.

Η καταξιωμένη Ελληνίδα καλλιτέχνις ενώνει για πρώτη φορά την φωνη της με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», μετά την ανακήρυξη της σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» από την Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Σύμμαχος και πολύτιμος αρωγός στην μεγάλη αυτή προσπάθεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι, για ακόμα μία φορά, η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», η οποία συνδιοργανώνει τη συναυλία.

Στη συναυλία με τίτλο «Ταξιδεύοντας με την ΕΛΠΙΔΑ», η αγαπημένη μας Άλκηστις  θα μας ταξιδέψει, με τη φωνή και τις μουσικές της, σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού εκτός από τον προσωπικό της μουσικό θησαυρό θα μας χαρίσει και  κάποια απο τα  τραγούδια που έχει ερμηνεύσει «τιμής ένεκεν» στη γλώσσα των χωρών που την έχουν φιλοξενήσει ανά τον κόσμο. Θα την ακούσουμε να ερμηνεύει στα Αγγλικά, Γαλλικα, Ισπανικά, Αρμένικα αλλά και στα Κινέζικα και τα Σουαχίλι!

Έχοντας πάντοτε το Ελληνικό φως στην καρδιά της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του πλανήτη μεταφέροντας, με κάθε της εμφάνιση, την Ελληνική μουσική και τον Πολιτισμό.  Αμερική́, Αυστραλία, Κίνα, Κούβα, Αίγυπτο, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ισπανία, Ισραήλ, Καναδά́, Κύπρο, Λίβανο, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία , Νότια Αφρική είναι μερικοί  από τους μουσικούς προορισμούς της, όπου η διάσημη ερμηνεύτρια έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες συναυλίες.

Μαζί της σε αυτή την περιήγηση χωρίς σύνορα για να στηρίξει τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» θα βρίσκεται μία ομάδα επίλεκτων μουσικών, υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Θωμά Κοντογεώργη,  μία ορχήστρα που  περιέχει όλα τα μουσικά χρώματα αυτής της ξενάγησης και μουσικές που  συμπνέουν με την τόσο μοναδική και χαρακτηριστική φωνή της.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από το viva.gr.