Στουρνάρας: «Ξεκούραση; Μετά τις 16 Νοεμβρίου»! Με υπερκόπωση και ίωση αλλά στο υπουργείο ο Γ. Στουρνάρας

  • Iatropedia
Εδώ και δύο μέρες ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είχε έντονα συμπτώματα ίωσης αλλά και εξάντλησης. Νωρίς το πρωί ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, έσπευσε σε φίλο του γιατρό, σε ιδιωτικό κέντρο.... Αλλά η ξεκούραση πάει μετά τη δόση.

Εδώ και δύο 24ωρα ο Γιάννης Στουρνάρας είχε έντονο βήμα αλλά και γενικότερα σημάδια ίωσης και υπερκόπωσης. Χθες βράδυ μάλιστα όταν πια τα συμπτώματα είχαν αρχίσει να τον πνίγουν, κάλεσε προσωπικό του φίλο γιατρό για μια γρήγορη…τηλεφωνική διάγνωση. «Έλα αμέσως εδώ το πρωί» του αποκρίθηκε εκείνος.

Αφού λοιπόν ο Γ.Στουρνάρας πήγε στο ιδιωτικό ιατρείο του φίλου του, υπεβλήθη σε κλινική εξέταση, όπου και διαπιστώθηκε ότι ο οργανισμός του είναι εξαντλημένος και εμφάνιζε έντονα σημάδια κόπωσης. Ταυτόχρονα φαίνεται ότι ο υπουργός Οικονομικών, ήταν αδύναμος και εξαιτίας κάποιας ίωσης με έντονα συμπτώματα.

Παρότι ο ιατρός του, του συνέστησε να παραμείνει σπίτι του για κάποιες ημέρες προκειμένου ο οργανισμός του να ανακάμψει, εκείνος έσπευσε αμέσως μετά στο υπουργείο Οικονομικών και αργότερα στο Μαξίμου, λόγω των καυτών θεμάτων που είναι σε εξέλιξη.

Μάλιστα ο προσωπικός του γιατρός του είπε: «Πήγαινε αμέσως στο σπίτι για ύπνο και ξεκούραση». «Είσαι τρελός. Ξεκούραση μετά τις 16 Νοεμβρίου» απάντησε χωρίς δεύτερη κουβέντα ο Γ.Στουρνάρας και έφυγε για το υπουργείο Οικονομικών. Ο προσωπικός του γιατρός θεωρεί πάντως ότι θα είχε ήδη καταρρεύσει αν ήταν καπνιστής και αν δεν έκανε πολύωρη άθληση εδώ και χρόνια. Μάλιστα αυτό που φαίνεται πως κρατά ακόμη τον οργανισμό του είναι το κολύμπι που κάνει συχνά και μπορεί να είναι και χιλιομέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: πως το στρες μπορεί να τσακίσει τον οργανισμό μας