Στις «επάλξεις» οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία- Το ΣΕΝΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Να πάρουν μέρος στη στάση εργασίας την Δευτέρα 16 Ιουλίου από 11:30 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας και να παραστούν στην συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας στις 12.00 μμ της ίδια μέρας ζητεί το ΣΕΝΕ ώστε "να μην απολυθεί κανένας επικουρικός, με μπλοκάκι, ατομική σύμβαση, ΟΑΕΔ, ΚΕΕΛΠΝΟ ή εργολαβικός"!

Το Σωματείο Εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό» καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν δυναμικά και μαζικά στη στάση εργασίας της προσεχούς Δευτέρας για να αντιμετωπίσουν με τον τρόπο αυτό τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που βιώνουν πια όλοι οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ.

Διαβάστε τα αιτήματα των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία:

–  Ενάντια στην ομηρία και τον εμπαιγμό χιλιάδων συναδέλφων συμβασιούχων – ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς & πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά – επιστημονικά δικαιώματα!

–  Για ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού όλων των ειδικοτήτων που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες

–  Για πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά – εργασιακά δικαιώματα. Για να πληρωθούν ΤΩΡΑ όλα τα δεδουλευμένα χωρίς καμιά εξαίρεση. Για ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ για όλους χωρίς καμιά επιχειρηματική δράση !

–  Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση & τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς. Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές κι επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί – καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.