Στα δικαστήρια οι οδοντίατροι για την απελευθέρωση

orthodontist working
Ανεφάρμοστη και απαράδεκτη χαρακτηρίζουν την εγκύκλιο του υπουργού Υγείας που απελευθερώνει το ιατρικό επάγγελμα οι οδοντίατροι και σκοπεύουν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Την έντονη αντίδρασή τους για την εγκύκλιο Λοβέρδου που άρει κάθε περιορισμό για τη δημιουργία ιατρείων, διαγνωστικών κέντρων και μονάδων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας εκφράζουν οι οδοντίατροι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά με μια υπερεπείγουσα εγκύκλιο που αφορά από εργαστήρια αισθητικής , διαιτολογικές μονάδες μέχρι… ιατρεία και οδοντιατρεία, ο υπουργός Υγείας θεωρεί ότι αναβαθμίζει την υγεία του λαού δίνοντας την ευκαιρία «στα επιχειρηματικά συμφέροντα να υπαλληλοποιήσουν τους επιστήμονες και να λειτουργήσουν τις μονάδες υγείας ως κοινές επιχειρήσεις».

Οι οδοντίατροι θεωρούν ότι η εγκύκλιος δεν εφαρμόζεται στην πράξη γι αυτό και σε συνεργασία με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και τους άλλους υγειονομικούς συλλόγους θα ασκήσουν κάθε ένδικο και συνδικαλιστικό μέσο προκειμένου να ακυρώσουν στην πράξη την απόφαση αυτή.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends