ΣΟΚ: πειραματόζωα- ΜΗΝ δείτε αυτά τα βίντεο

  • Iatropedia
Εάν έχετε πρόβλημα με τις εξαιρετικά βίαιες σκηνές τότε ΜΗΝ δείτε τα βίντεο. Εάν αγαπάτε τα ζώα τότε ΜΗΝ δείτε τα βίντεο. Εάν δεν έχετε ακούσει ή δει κάτι για τα πειραματόζωα τότε ΜΗΝ δείτε τα βίντεο. Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των πειραματόζωων, σας παρουσιάζουμε την πραγματικότητα, όπως καταγράφεται στα διάφορα εργαστήρια πειραμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γάτες, σκύλοι, πίθηκοι, ποντίκια κουνέλια, εκατομμύρια από αυτά θυσιάζονται κάθε χρόνο για τα καλλυντικά, η τα φάρμακα. Αναγκαίο κακό μπορεί να πει κάποιος. Η αλήθεια όμως δείχνει ότι το “αναγκαίο κακό” ξεπερνάει τα όρια, πολλές φορές. Στην Ευρώπη εκτιμούν ότι κάθε χρόνο δολοφονούνται μέσα στα εργαστήρια, με φριχτούς πόνους, περισσότερα από 13.000.000 πειραματόζωα και στις ΗΠΑ, ο αριθμός είναι σχεδόν διπλάσιος.

Αλλά και στην Ελλάδα, μέσα στα εργαστήρια γίνονται πειράματα σε ζώα για ερευνητικούς σκοπούς. Την γενική εποπτεία την έχει το Υπουργείο Γεωργίας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Στα βίντεο που θα δείτε, εθελοντές της PETA (people for the ethical treatment of animals), της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων, μπήκαν σε εργαστήρια όπου γίνονται πειράματα σε ζώα και κατέγραψαν με κρυφές κάμερες τα βασανιστήρια, τον πόνο, τα ουρλιαχτά και τον θάνατο. Στο πρώτο βίντεο θα δείτε πειράματα σε έναν πίθηκο. Και στο επόμενο πειράματα σε ποντίκια.

Σοκάρει η εικόνα του πιθήκου που δεν αντέχει άλλο τον πόνο και αρχίζει να δαγκώνει μόνος τους τις σάρκες του για να δώσει τέλος στη ζωή του. Σοκάρει η εικόνα του βίαιου θανάτου του ποντικού…

μην ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ