Σοκ! Ασέλγησε σε 6χρονη μέσα στο νοσοκομείο της Νίκαιας

  • Iatropedia
Η καταγγελία σοκάρει. Μέσα σε δημόσιο νοσοκομείο. Ξημερώματα, σε θάλαμο όπου νοσηλεύονταν τρία μικρά παιδιά ένας παιδόφιλος ασέλγησε σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού και κατάφερε να ξεφύγει.

Το περιστατικό, όπως το περιέγραψε η ίδια η μητέρα και μια γυναίκα που είδε μπροστά στα μάτια την την επίθεση στο 6χρονο παιδάκι πραγματικά προκαλεί σοκ.

Ξημερώματα, όπως περιέγραψαν οι γυναίκα, άγνωστο πως ο δράστης κατάφερε να εισχωρήσει στο νοσοκομείο και μάλιστα να φτάσει μέχρι τον θάλαμο των παιδιών. Όπως περιγράφει η γυναίκα που είδε το περιστατικό μπροστά στα μάτια της άνοιξε τα μάτια της και είδε έναν άγνωστο άνδρα με κατεβασμένο το παντελόνι πάνω από το μικρό παιδάκι, το οποίο μάλιστα φαίνεται πως είχε γδύσει από τη μέση και κάτω.

Η γυναίκα όπως ήταν φυσικό έβαλε τις φωνές, ενημερώθηκαν οι νοσηλευτές οι οποίοι κάλεσαν την ασφάλεια του νοσοκομείου, όμως ο άγνωστος άνδρας κατάφερε μέσα στη σύγχυση να διαφύγει. Το απίστευτο είναι ότι παρά την άμεση επέμβαση της ασφάλειας, παρά την άμεση ενημέρωση της αστυνομίας και παρά το γεγονός ότι η μητέρα έμεινε επί τρεις ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο μαζί με το παιδί της κανείς δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται. Κανείς, όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 δεν έδειξε ενδιαφέρον, κανείς δεν την πλησίασε και το χειρότερο είναι πως καταγγέλλει ότι όταν απευθύνθηκε στην αστυνομία άκουσε έκπληκτη πως πρέπει εκείνη να ασκήσει μήνυση, να πληρώσει και ένα παράβολο των 100 ευρώ για να κινηθεί η όποια διαδικασία.

Όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου έχει διαταχθεί ΕΔΕ, ωστόσο πολλά είναι τα ερωτήματα για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και έτσι πολλοί αναρωτιούνται αν υπήρξε προσπάθεια κουκουλώματος…

Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό σοκάρει. Ένα άγνωστος κατάφερε να περάσει απαρατήρητος σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και να απειλήσει ένα μικρό κοριτσάκι που νοσηλευόταν και κανείς υπεύθυνος ούτε μπόρεσε να τον σταματήσει, ούτε και να τον συλλάβει. Το παιδί σώθηκε χάρη σε μια γυναίκα που ήταν στο πλευρό του παιδιού της στο διπλανό κρεβάτι.

Πηγή: Newsit.gr