Σκυλίτσειο: Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε μετανάστρια από την Συρία

8b61a80453e94aea0726566092aafa8c.jpg
Μια μέρα πριν η συγκλονιστική φωτογραφία των νεκρών παιδιών από την Συρία στις ακτές της Μεσογείου κάνει τον γύρο του κόσμου συγκλονίζοντας τους πάντες, η ελπίδα γεννήθηκε στα μάτια μιας νεογέννητης Σύριας που είδε το φως στην μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Χίου...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Όπως μεταδίδει η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα politischios.gr "δυο μαύρα μάτια γεμάτα ελπίδα, αθώα και ανυποψίαστα για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στον κόσμο τούτο, είδαν το φως της μέρας για πρώτη φορά στο «Σκυλίτσειο», το πρωί της Τρίτης.

Μητέρα της μικρής είναι μια 22χρονη Σύρια που έχει ταλαιπωρηθεί τα μέγιστα στην εγκυμοσύνη αυτή καθώς βρέθηκε χωρίς σπίτι και πατρίδα παιρνόντας ένα σωρό ταλαιπωρίες και κινδύνους στο ταξίδι για μια καλύτερη ζωή.

Την Τρίτη το πρωί γεννήθηκε στη Μαιευτική του Νοσοκομείου το κοριτσάκι βάρους 3 κιλών, σκορπώντας την ελπίδα στους γονείς της και όσους μετανάστες πληροφορήθηκαν το γεγονός. Όπως δήλωσε η μητέρα με τα ελάχιστα αγγλικά που γνώριζε, χώρα προορισμού της οικογένειας είναι η Γερμανία.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends