Συνεχίζουν την απεργία οι μισοί φαρμακοποιοί της χώρας!

  • Iatropedia
Με μετρητά θα συνεχίσουν να προμηθεύονται τα φάρμακα τους οι ασφαλισμένοι όλων των Ταμείων σε πολλές περιοχές της χώρας μεταξύ αυτών στην Αθήνα και τον Πειραιά, καθώς οι περισσότεροι φαρμακευτικοί σύλλογοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τη διακοπή χορήγησης φαρμάκων με πίστωση.

Θα συνεχισθεί όπως φαίνεται το μέτωπο των φαρμακοποιών εναντίον της κυβέρνησης καθώς ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής καθώς και πολλοί σύλλογοι της περιφέρειας, αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργία τους.

«Πολλοί περισσότεροι από τους μισούς φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους» είπε στο iatropedia.gr ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας Κώστας Λουράντος προδιαγράφοντας ουσιαστικά τις εικόνες που θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Πάντως οι Σύλλογοι που συνεχίσουν τον αγώνα τους ως ένδειξη δυσπιστίας απέναντι στην κυβέρνηση, διαφοροποιούνται από τη στάση που τήρησε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ο οποίος πρότεινε να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις καθώς τα αρμόδια υπουργεία διαβεβαίωσαν ότι θα αποπληρώσουν ένα μεγάλο μέρος των οφειλών ύψους 250 εκατ. ευρώ από τα 400 που συνολικά οφείλονται στους φαρμακοποιούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

φαρμακοποιοί Αθήνας: «καλό Πάσχα κύριε Λοβέρδο»

φαρμακοποιοί προς Λοβέρδο: » η ευθύνη για την ταλαιπωρία είναι δική σας»