Συγκλονιστικές εικόνες: Νεογέννητο με θραύσμα στο κεφάλι μετά από βομβαρδισμό

  • Iatropedia
Το απίστευτο περιστατικό έγινε πριν από μερικές ημέρες στην Συρία. Ομάδα γιατρών από το Aleppo City Medical Council, έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό υγείας στην ομώνυμη πόλη της Συρίας, πραγματοποίησαν έκτακτη καισαρική τομή σε μία γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε από θραύσματα μετά από πυραυλική επίθεση.

Στις εικόνες βλέπετε τους γιατρούς να βοηθούν τη γυναίκα να φέρει υπό πολύ δύσκολες συνθήκες το μωρό της στη ζωή και αμέσως μετά να πραγματοποιούν επέμβαση πάνω από το φρύδι του μωρού, προκειμένου να αφαιρέσουν ένα θραύσμα που το είχε τραυματίσει.

Το θραύσμα είχε διαπεράσει την κοιλιά της μητέρας και είχε τραυματίσει και το μωρό της!

Οι απίστευτες σκηνές καταγράφηκαν σε βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο την περασμένη Παρασκευή, αλλά έκτοτε έχει κατέβει.

Η μητέρα κατάφερε και εκείνη να επιζήσει και τόσο η νεογέννητη κόρης της, όσο και τα άλλα τρία της παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Ίσως αυτή η ιστορία θα πρέπει να αποτελέσει μια σιωπηρή απάντηση σε εκείνους που πιστεύουν ότι πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα και να γυρίσουμε την πλάτη μας σε ανθρώπους που προσπαθούν να γλιτώσουν από τον θάνατο και τον όλεθρο του πολέμου…

http://www.dailymail.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το: Ρομποτικό χέρι προσφέρει αίσθηση αφής σε παράλυτο χρήστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι να κάνετε για να μην έχετε τρέμουλο όταν είστε αγχωμένοι (ΒΙΝΤΕΟ)