ΣΕΚΕΕΛ: Τους στέλνουν από τον Άννα, στον Καϊάφα…

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ (ΣΕΚΕΕΛ) προσπαθεί να ανακαλύψει που βρίσκεται η έρευνα για την διασπάθιση δημόσιου χρήματος μετά από καταγγελίες που οι ίδιοι έκαναν... Και από ό,τι φαίνεται από την ενημέρωση που κάνουν στα μέλη τους, είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος να τους απαντήσει...

Διαβάστε την ενημερωτική επιστολή προς τους εργαζόμενους:

Προς: Σωματείο Εργαζομένων κέντρου ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων ΚΕΕΛΠΝΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ μετέβη στα γραφεία της Γενικής Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης όπου και συναντήθηκε με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης κυρία Μαρία Παπασπύρου. Σκοπός της πρωτοβουλίας του Σωματείου ήταν να λάβουμε επίσημη ενημέρωση από την Γενική Επιθεωρήτρια, αναφορικά με τη δημόσια δήλωσή της, ότι έχει ήδη συσταθεί κλιμάκιο ελέγχου στο ΚΕΕΛΠΝΟ από τις 12/12/2017, στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την Εισαγγελία Διαφθοράς, προκειμένου να διερευνηθούν οι σοβαρότατες καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορούν ζητήματα διασπάθισης δημοσίου χρήματος για την χρονική περίοδο 2016 έως και σήμερα. Καταγγελίες οι οποίες και είναι επισήμως εις γνώση της ίδιας από τον Ιούλιο 2017.

Επισημάνθηκε στην κυρία Παπασπύρου Μαρία το γεγονός, ότι μέχρι και σήμερα, δεν έχει ξεκινήσει κανένας έλεγχος, για την επί της ουσίας διερεύνηση των καταγγελιών μας. Ζητήσαμε να μας δοθεί συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας έναρξης ελέγχου και ουσιαστικών ενεργειών, από μέρος του κλιμακίου, στο οποίο έχει ανατεθεί η διενέργεια αυτού, ωστόσο η ίδια μας παρέπεμψε στην Εισαγγελέα διαφθοράς κυρία Τουλουπάκη, δηλώνοντας αναρμόδια για την παρακολούθηση των ελέγχων.

Σε κάθε περίπτωση, το Σωματείο Εργαζομένων θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προς πάσα κατεύθυνση για την άμεση έναρξη της ουσιαστικής διερεύνησης των καταγγελιών μας.

Ο πρόεδρος Σταμάτης Πουλής

Ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Δελλής