Σε νέο κτήριο ΕΟΠΥΥ και υπουργείο Υγείας από την επόμενη εβδομάδα

  • Iatropedia
Πιο άνετα γραφεία θα διαθέτει από την επόμενη εβδομάδα ο ΕΟΠΥΥ καθώς μετακομίζει επιτέλους από το κτίριο στο Μαρούσι στο παλαιό κτίριο του ΤΑΠ-ΟΤΕ λίγα μέτρα πιο πέρα.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Μεγαλύτερα και πιο άνετα γραφεία θα διαθέτει από την επόμενη εβδομάδα ο ΕΟΠΥΥ καθώς μετακομίζει επιτέλους από το κτίριο στην Κηφισίας, στο παλαιό κτίριο του ΤΑΠ-ΟΤΕ λίγα μέτρα πιο πέρα…

Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα γραφεία στα οποία βρίσκεται τώρα είναι παντελώς ακατάλληλα καθώς δεν διαθέτουν καν πόσιμο νερό… αλλά και δεν χωρούν όλες τις υπηρεσίες του Οργανισμού! Υπήρχαν όμως αξεπέραστες για τον…κρατικό μηχανισμό δυσκολίες που εμπόδιζαν επί 2 χρόνια την πολυπόθητη μετακόμιση.

Ωστόσο, οι διαδικασίες επισπεύστηκαν καθώς υπάρχει απόφαση και για μεταφορά των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας από την Αριστοτέλους, στη Λεωφόρο Κηφισίας με τις ανάλογες μετατροπές.

Το κτήριο στην Κηφισίας προοριζόταν ευθύς εξ΄ αρχής για υπουργείο Υγείας αλλά υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις εκ μέρους των εργαζομένων καθώς στην περιοχή δεν υπάρχει μετρό και γενικά είναι μακριά από το κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετακομίζει όπως είναι επιπλωμένος ο ΕΟΠΥΥ! Πως θα μεταφερθούν δομές, μηχανήματα, υλικά

Που μετακομίζει ο ΕΟΠΥΥ Πως σχεδιάζει ο πρόεδρος να μειώσει τα έξοδα