Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα και η Υγεία

giatroi
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχει προκηρύσσει από χθες 48ωρη απεργία ενώ σήμερα συμμετέχει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), διεκδικώντας προσλήψεις στο ΕΣΥ, χρηματοδότηση του συστήματος υγείας και ισχυρή Πρωτοβάθμια Φροντίδα.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία θα πραγματοποίησαν χθες συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, διεκδικώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων ενω οι νοσοκομειακοί γιατροί συμμετέχουν σήμερα στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να λειτουργούν σημερα με προσωπικό ασφαλείας.

Αύριο Παρασκευή, η ΟΕΝΓΕ θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί μέχρι και το τέλος του ωραρίου, καθώς εκδικάζεται στο ΣτΕ η προσφυγή της για την επαναφορά του ιατρικού μισθολογίου.

Την 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, στηρίζουν ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, καλώντας τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends