Σάλος από νέες εισβολές της Χρυσής Αυγής! Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας χτύπησε αυτή τη φορά

  • Iatropedia
Νέο χτύπημα της εθνικιστικής οργάνωσης στο ΕΣΥ αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου να εντοπίσουν αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Έλεγχο-πρόκληση στο νοσοκομείο της Καλαμάτας επιχείρησαν να κάνουν μέλη της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Δευτέρας για να εντοπίσουν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
Έπειτα από την εισβολή στο νοσοκομείο της Τρίπολης που στοίχισε τη θέση της διοικήτριας, μέλη της οργάνωσης με επικεφαλής τον βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση αναζητούσαν με μανία αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες.

Η διοίκηση το νοσοκομείου μετά και τα θλιβερά γεγονότα της Τρίπολης όπου η πρώην διοικήτρια έκανε και κοινές δηλώσεις με μέλη της οργάνωσης, καταδίκασε αμέσως το περιστατικό.
Σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος χαρακτήρισε ως «ανεπίτρεπτη, αυθαίρετη και απαράδεκτη» την κίνηση των μελών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι καταφέρθηκαν κατά αθιγγάνων.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας αντέδρασε άμεσα για την έφοδο των “Χρυσαυγιτών “ ενώ έδωσε εντολή στους άνδρες του ιδιωτικού συνεργείου φύλαξης μόλις εισέβαλαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα να τους σταματήσουν και να τους καταστήσουν σαφές ότι το θέμα των παρανόμως εργαζομένων αποκλειστικών νοσοκόμων στο ίδρυμα αποτελεί αρμοδιότητα της διοίκησης του νοσοκομείου και όχι της Χρυσής Αυγής.

Αποτέλεσμα ήταν τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης να υποχρεωθούν να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο χωρίς να κάνουν τον έλεγχο που επιδίωκαν.