Σαφάρι ελέγχων στα Νοσοκομεία για φακελάκια και «μαύρο» χρήμα!

8596fee520a0faf76823f4461a9b76cf.jpg
Νέους ελέγχους ξεκινά το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ) σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας προκειμένου να εντοπισθούν φαινόμενα διαφθοράς αλλά και διακίνησης μαύρου χρήματος. Τι εντολή έδωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος στους «ράμπο» υγείας.

Συνεχείς ελέγχους ξεκινά το Σώμα επιθεωρητών υγείας σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας για να εντοπισθούν φαινόμενα διαφθοράς, φακελάκια αλλά και παράτυπες διαδικασίες στις προμήθειες.

Η εντολή που έδωσε ο υπουργός Υγείας στον επικεφαλής του Σώματος Μιχάλη Σαμπατακάκη κατά τη διάρκεια συνάντησης ήταν «ξεσκονίστε όλα τα νοσοκομεία».

Μάλιστα οι επιθεωρητές θα πρέπει να συντάξουν ειδικό πρόγραμμα ελέγχων το οποίο θα αποστέλλουν για ενημέρωση στον υπουργό ενώ κάθε εβδομάδα θα τον πληροφορούν αναλυτικά για τα αποτελέσματα.

Στη διευρυμένη σύσκεψη με το σύνολο των Επιθεωρητών του ΣΕΥΥΠ, ο Υπουργός επεσήμανε ότι η διενέργεια συστηματικών ελέγχων σε όλο το εύρος των Υπηρεσιών Υγείας ενέχει καθοριστική σημασία στην επιτυχή καταπολέμηση της σπατάλης και της διαφθοράς, ιδιαίτερα την τρέχουσα κρίσιμη οικονομική περίοδο.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends