Ρίκα Βαγιάνη: Πέθανε σήμερα μετά από μάχη με τον καρκίνο

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σε ηλικία 56 ετών άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας η γνωστή δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάνη. Όπως είχε γίνει προ ημερών γνωστό, έδινε το τελευταίο διάστημα την μάχη της με διακριτικότητα και κουράγιο.

Ήταν παντρεμένη με τον γιατρό Νίκο Στεφανή και είχαν ένα γιο. Το τελευταίο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα και νοσηλευόταν στο Ερρίκος Ντυνάν.

Η Μαρίκα Ζούλα ήταν κόρη του δημοσιογράφου Οδυσσέα Ζούλα και της Βαρβάρας Δράκου. Γεννήθηκε στο Παγκράτι το 1962 και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1982. Το όνομα Βαγιάνη είναι ουσιαστικά τα αρχικά από το όνομα της μητέρας της Βαρβάρας και του δεύτερου γάμου της με τον αθλητικογράφο Γιάννη Διακογιάννη που ως πατριός της την μεγάλωσε σαν κόρη του.

Οι περισσότεροι την θυμόμαστε από την συνεργασία της με τη Πόπη Τσαπανίδου σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ η οποία καθιέρωσε και τις δύο με την ποιότητα και το χιούμορ που έβγαζε…

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός της, πολλοί φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν το θλιβερό γεγονός. Διαβάστε στο newsit.gr