Ράπανος μετά το εξιτήριο: «Θα συνεχίσω να βοηθώ τη χώρα»!

  • Iatropedia
Εξιτήριο πήρε ο Βασίλης Ράπανος που δεν ανέλαβε τελικώς το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα στο θεραπευτήριο Υγείας μετά από πρόβλημα υγείας που παρουσίασε.

Ο κ.Ράπανος κατά την έξοδό του ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου ενώ διευκρίνισε ότι παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού Οικονομικών καθαρά για λόγους υγείας, ξεκαθαρίζοντας έτσι τις φήμες που τον ήθελαν να μην αναλαμβάνει και για πολιτικούς λόγους που σχετίζονται με τις εγγυήσεις που ζήτησε.

Ο κ.Ράπανος πάντως που είναι γνωστός για την ευαισθησία του δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βοηθά τη χώρα όπως μπορεί έστω κι αν δεν θα είναι υπουργός Οικονομικών.

Ήσυχος στο σπίτι του θα επιστρέψει σήμερα ο Βασίλης Ράπανος τόσο επειδή φεύγει από το νοσοκομείο χωρίς να υπάρχουν ανησυχητικά σημάδια για την υγεία του, όσο και επειδή φεύγει απαλλαγμένος από τα βάρη της ελληνικής οικονομίας μετά την παραίτησή του.

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο κ.Ράπανος (κολονοσκόπηση και γαστροσκόπηση) δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς όλα ήταν φυσιολογικά.

Ο παρατηθείς υπουργός Οικονομικών έπασχε από καρκίνο εδώ και χρόνια. Ωστόσο κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τις κατάλληλες θεραπείες και τη στήριξη των γιατρών.

Όμως ο οργανισμός του παραμένει ευαίσθητος γι αυτό και η ανησυχία των ειδικών. Πάντως σε κάθε του δραστηριότητα ο κ.Ράπανος συμβουλεύεται το γιατρό του ειδικό ογκολόγο Πάρη Κοσμίδη ο οποίος και τον παρακολουθεί επί σειρά ετών. Ήταν και ο πρώτος στον οποίο απευθύνθηκε ο υπουργός Οικονομικών πριν λίγα 24ωρα όταν ένοιωσε την έντονη αδιαθεσία.

Πάντως το επόμενο διάστημα θα συνεχίσει κανονικά τους τακτικούς ιατρικούς ελέγχους ώστε οι γιατροί να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της πορείας της υγείας του.