ΨΝΑ Δαφνί: Προβοκάτσια από τον ψυχίατρο της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν από το ΠΑΜΕ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο κ. Κώστας Παρασχάκης είχε απασχολήσει την δημοσιότητα προ διετίας με την ακροδεξιά δράση σε κλινική του ΨΝΑ όπου είναι διευθυντής. Είχε προσωρινά απομακρυνθεί, επανήλθε, το θέμα ξεχάστηκε από την κοινή γνώμη αλλά -όπως όλα δείχνουν- δεν ξεχάστηκε καθόλου από τους συναδέλφους του και φυσικά τον ίδιο ο οποίος τώρα επανέρχεται καθώς ο ψυχίατρος που πρόσκειται στην Χρυσή Αυγή καλεί συναδέλφους του να ψηφίσουν την υποψήψια του ΠΑΜΕ για αντιπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ του νοσοκομείου!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ΨΝΑ:

Επιτροπή Αγώνα Ψ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ του Π.Α.ΜΕ

Η προβοκάτσια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δε θα περάσει

Καταγγέλουμε τον Κώστα Παρασχάκη, μέλος της Ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο οποίος με mail που έστειλε σε γιατρούς του Ψ.Ν.Α. καλεί τους συναδέλφους να ψηφίσουν στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων των γιατρών στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου την υποψήφια του Π.Α.ΜΕ Στέλλα Χριστοδουλάκου. Η Προβοκάτσια βγάζει μάτι. Αυτή η ενέργεια έχει στόχο να συκοφαντήσει και να πλήξει το κύρος του Π.Α.ΜΕ.

Και ο πιο αφελής μπορεί να καταλάβει ότι οι Νοσταλγοί του ΧΙΤΛΕΡ, τα τσιράκια του συστήματος, αυτοί που καλλιεργούν τον χυδαίο αντικομμουνισμό και το μίσος ενάντια στο εργατικό, λαϊκό κίνημα, δεν έχουν καμία σχέση με τους συνεπείς αγωνιστές του Π.Α.ΜΕ. Δεν έχουν καμία σχέση με όσους παλεύουν ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους και τα μεγάλα συμφέρονται που με απόλυτη αφοσίωση υπηρετεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό.