Πρόβλημα με την κατάθεση των εκτελούμενων συνταγών από τους φαρμακοποιούς

  • Iatropedia
Προβλήματα με την ηλεκτρονική υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ αντιμετωπίζουν σήμερα οι φαρμακοποιοί πανελλαδικά, ο φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών ενημέρωσε πρώτος τα μέλη του να καταθέτουν τις συνταγές τους στον Σύλλογο χωρίς το συνοδευτικό σημείωμα.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα συστήματα του ΕΟΠΥΥ χαλούν, «πέφτουν», σταματούν να λειτουργούν και γενικά δημιουργούν προβλήματα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Μετά τα προβλήματα στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση που αντιμετώπισε η ΗΔΙΚΑ, σειρά είχαν οι αποτυχημένες αποστολές στα ειδικά «μηχανάκια» που διαθέτουν οι γιατροί και τώρα πρόβλημα έχουν και οι φαρμακοποιοί στην κατάθεση των ηλεκτρονικών εκτελούμενων συνταγών τους…

Διαβάστε την ενημέρωση:

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Φ.Σ.Α.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λόγω τεχνικού προβλήματος της διαδικτυακής πύλης ΕΟΠΥΥ-ΚΜΕΣ (από όπου συμπληρώνετε και εκδίδετε το συνοδευτικό ΕΟΠΥΥ για την υποβολή των συνταγών σας), και λόγω του οτι μέχρι τώρα, δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον ΕΟΠΥΥ για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη, καταθέστε στον Φ.Σ.Α. τους λογαριασμούς ΕΟΠΥΥ ΙΟΥΛΙΟΥ / 2015 ΧΩΡΙΣ το συνοδευτικό σημείωμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ