Πρώτοι στο …ζεϊμπέκικο κάποιοι γιατροί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
ΕΔΕ για γλέντι με ζεϊμπέκικα μέσα στα Επείγοντα διέταξε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης η διοικήτρια του ιδρύματος. Αυτό αναφέρει σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της, η καθημερινή εφημερίδα της Μυτιλήνης «Νέα της Λέσβου».

Όπως  κατήγγειλαν αναγνώστες της εφημερίδας, μια από τις γιορτινές μέρες  του προηγούμενου διαστήματος, το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, οργάνωσε ένα γλέντι με μπουζούκια, τουμπερλέκια, ντέφια και ποτά. Το αποτέλεσμα ήταν μέχρι και… ένας ασθενής με κουβέρτα και το τσιγάρο στο χέρι, να διασκεδάζει με τους γιατρούς!

Κάποιοι από τους παραβρισκόμενους γιατρούς μάλιστα τράβηξαν και βίντεο που ανέβασαν στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook. Και από εκεί το πήραν πολίτες και το έστειλαν στην εφημερίδα με την σχετική καταγγελία.

«για X-ray είμαστε τώρα»

Σαν να μην έφτανε αυτό, σε κάποιο σημείο του βίντεο ακούγονται οι εργαζόμενοι να σχολιάζουν «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή», ή μια άλλη εργαζόμενη που χορεύει ζεϊμπέκικο, σε τσακίρ κέφι ακούγεται να λέει «για X-ray είμαστε τώρα».

Στο πρωτοφανές event στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, τα γλέντια όπως φαίνεται από τα βίντεο, εξελίσσονται παντού, μέσα σε γραφεία όπου έχουν στρωθεί τα φαγητά και τα μπουκάλια με τα ποτά,  ενώ χορεύουν στους διαδρόμους, στους χώρους υποδοχής ασθενών. Μάλιστα πάνω στο χορό αντί για πιάτα ή χαρτοπετσέτες, μια εργαζόμενη πετάει κυπελάκια που χρησιμοποιούνται για εξετάσεις.