Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα βραβεία Interlaken Leadership Awards

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η CSL Behring απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το έκτο έτος του προγράμματος. Τα βραβεία Interlaken Leadership Awards είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία για την υποστήριξη της ανεξάρτητης έρευνας που ξεκινά με πρωτοβουλία του ερευνητή (Investigator-ledResearch) στον τομέα της θεραπείας με πολυδύναμες ανοσοσφαιρίνες, με έμφαση στην πρωτοπόρο έρευνα στον τομέα της Νευροανοσολογίας.

Οι στόχοι του προγράμματος Interlaken Leadership Awards είναι:
-Ο εντοπισμός νέων κλινικών εφαρμογών για θεραπεία ανοσοσφαιρίνης στον τομέα της νευρολογίας
-Η περαιτέρω διερεύνηση της αποτελεσματικότητας, του μηχανισμού δράσης, και της βελτιστοποίησης της θεραπείας με πολυδύναμες ανοσοσφαιρίνες.
-Ερευνητές των οποίων οι προτάσεις θα εγκριθούν από την εξεταστική επιτροπή θα λάβουν επιχορήγηση με τη μορφή χρηματοδότησης ή/και φαρμακευτικών σκευασμάτων. Προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ευρέους φάσματος ερευνητικών προγραμμάτων, το μέγεθος των επιμέρους επιχορηγήσεων δεν είναι προκαθορισμένο, ωστόσο μικρές καινοτόμες και πιλοτικές μελέτες ενδεχομένως να ευνοηθούν έναντι μεγάλων επιβεβαιωτικών μελετών. Οι υποψήφιοι ερευνητές καλούνται να υποβάλουν μια επιστολή προθέσεων, ακολουθώντας τις οδηγίες στην ιστοσελίδα των βραβείων Interlaken Leadership Awards.
-Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα βραβεία Interlaken Leadership Awards και τις ημερομηνίες κατάθεσης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.interlakenleadershipawards.com