Προσφορά αγάπης του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στον εορτασμό της Μεγαλόχαρης στην Τήνο

72b734953e31cc2fe041f94b311110bd.jpg
Εκατοντάδες προσκυνητές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των εθελοντών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γ. Πατούλη και προσέφεραν φάρμακα στο πλαίσιο της εορταστικής Θείας Λειτουργίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ευαγγελίστρια της Τήνου. Ένα μέρος από τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο κέντρο υγείας Τήνου για να καλύψει τις ανάγκες του και στη Μητρόπολη Τήνου.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο πλαίσιο του προγράμματος "Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία" οργάνωσε για άλλη μια χρονιά φέτος στην Ευαγγελίστρια της Τήνου συλλογή φαρμάκων.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης δήλωσε σχετικά ότι "το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με την συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει την προσπάθεια για την στήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Θα δώσουμε μάχη για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μείνει κανένας πολίτης χωρίς το φάρμακό του τη δύσκολη αυτή ώρα για τη χώρα. Ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους πολίτες που όλο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίζουν αυτή την προσπάθεια που στέφεται με επιτυχία, επειδή μόνο ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε"...

Σήμερα 16/8 η συλλογή φαρμάκων θα συνεχιστεί στη Πάρο στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends