Που θα εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων μετά τη φωτιά στον ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας!

  • Iatropedia
Σε άλλες δομές των Νοτίων προαστίων αναμένεται να εξυπηρετηθούν το επόμενο διάστημα οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων μετά τον εμπρησμό στη Γλυφάδα που έκανε στάχτη και το κτίριο του ΕΟΠΥΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Το κτίριο του ΕΟΠΥΥ υπέστη σοβαρές ζημιές ενώ προβληματική είναι πλέον και η στατικότητά του. Έτσι η διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε οι ασφαλισμένοι να εξυπηρετούνται πλέον από το ΙΚΑ της Γλυφάδας που βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Η εξυπηρέτηση θα αφορά τόσο διοικητικές όσο και υγειονομικές υπηρεσίες. Εξαίρεση αποτελούν τα οφθαλμολογικά και τα ωτορινολαρυγγικά περιστατικά, τα οποία θα εξυπηρετούνται από τις δομές του ΕΟΠΥΥ, στην Αργυρούπολη.

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί από κοινού με το Δήμο Γλυφάδας ένας χώρος που προσωρινά θα φιλοξενήσει όλες τις υπηρεσίες και θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ειδικά οι ασθενείς.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις δεν έχουν καταστραφεί χρήσιμα αρχεία και στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η συγκεκριμένη μονάδα του ΕΟΠΥΥ.