Που…συμφέρει να δουλεύεις στις μέρες μας;

  • Iatropedia
Σημαντική διάκριση για το εργασιακό της περιβάλλον εξασφάλισε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Roche Hellas στο διαγωνισμό Best Workplaces 2014, κερδίζοντας την τρίτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες υγείας συνολικά και την 8η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν 50 έως 250 εργαζόμενους.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Roche Hellas, Δρ. Alexander Zehnder και η Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων Roche Hellas, κα Κική Τσιάμη από την Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κα Νάνσυ Παπαλεξανδρή, κατά την ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για τη βράβευση των εταιρειών που ξεχώρισαν για το εργασιακό τους περιβάλλον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces 2014.

Με αφορμή τη διάκριση της Roche Hellas στα Best Workplaces 2014, ο Δρ. Alexander Zehnder δήλωσε: «Στη Roche, οι εργαζόμενοί μας αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιό μας. Είναι επομένως πρωταρχική μας μέριμνα, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες και απαιτητικές συνθήκες στη χώρα μας σήμερα, να φροντίζουμε να καλλιεργούμε ένα περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι εργαζόμενοί μας να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους καθημερινά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα αποτελέσματα και στην Ελλάδα επιβεβαιώνουν αυτή την προσήλωσή της εταιρείας παγκόσμια στην επένδυση των ανθρώπων της».

Από την πλευρά της η κα Κική Τσιάμη σημείωσε σχετικά: «Η Roche Hellas είναι ένας συμπαγής, ζωντανός οργανισμός. Ένας από τους βασικούς παράγοντες που μας διαφοροποιεί αισθητά και συμβάλλει στην ανάδειξη του εργασιακού περιβάλλοντος της εταιρείας μας ως ιδανικού, είναι ότι αντιμετωπίζουμε κάθε εργαζόμενο εστιάζοντας στην ολότητά του, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε να διατηρούμε ζωντανή μία αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και συναδελφικότητας μεταξύ εταιρείας και εργαζομένων. Όλοι οι εργαζόμενοι της Roche Hellas, αναγνωρίζουν και αφομοιώνουν αυτή την κουλτούρα και ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη τους επιβραβεύοντας την εταιρεία πραγματικά ως ένα “Great Place to Work”».

Να σημειωθεί εδώ ότι η λίστα με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2014 συντάχθηκε από το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School.