Πώς μπορείτε να μειώσετε το λίπος στα χέρια

  • Iatropedia
Το περιττό λίπος που συσσωρεύεται συνήθως στο κάτω μέρος του μπράτσου δεν φαίνεται και τόσο όμορφο και είναι ένα αποτέλεσμα της υπερκατανάλωσης τροφής, προβλημάτων υγείας, ή ακόμη και της απότομης απώλειας βάρους σε άλλες περιοχές του σώματος και όχι στην περιοχή του βραχίονα.

Το χειμώνα αυτό το αισθητικό πρόβλημα δεν είναι και τόσο ενοχλητικό, επειδή τα ρούχα το καλύπτουν, αλλά το καλοκαίρι, όταν έχει ζέστη έξω και θα πρέπει να φορέσετε κοντομάνικες μπλούζες και φορέματα με τιράντες, τότε το θέαμα είναι σίγουρα άσχημο.

Δείτε 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εξαφανίσετε το λίπος στα χέρια:

Ασκήσεις με “σχοινάκι”

Δεν συμβάλλει μόνο στη μείωση του λίπους στο χέρι, αλλά και σε όλο το σώμα. Αγοράστε ένα σχοινάκι και ξεκινήσετε την άσκηση. Οι μυς του βραχίονα σας θα αρχίσουν να εργάζονται σκληρά και οι κυκλικές κινήσεις είναι επίσης πολύ ευεργετικές γι' αυτόν το σκοπό.

Εκτάσεις

Τονώνει τους μυς στην περιοχή του βραχίονα και τους φέρνει στο σωστό σχήμα. Τα καλά νέα είναι ότι εκτάσεις μπορείτε να κάνετε σε οποιοδήποτε χώρο.

Περιστροφές των καρπών

Λειτουργεί καλύτερα όταν κρατάτε κάποια βάρη στα χέρια σας. Να είστε προσεκτικοί, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολύ μεγάλα βάρη, αφού οι μυς των χεριών χρειάζονται μόνο μια μικρή αντίσταση για να χάσουν το περιττό λίπος. Μπορείτε να κρατήσετε τα βάρη στα χέρια σας, να τα επεκτείνετε προς τα εμπρός, ενώ περιστρέφετε τον καρπό σας προς κάθε κατεύθυνση όσο το δυνατόν περισσότερο.

Έλξεις

Αυτό θα ενισχύσει τους μυς πολύ, ειδικά όταν φτάνετε στο μέγιστο της έλξης και παραμένετε εκεί για όσο περισσότερο μπορείτε.

Ασκήσεις τρικεφάλων

Κρατώντας το βάρος στο ένα σας χέρι, φέρτε το πίσω από το κεφάλι σας και χαμηλώστε όσο μπορείτε, προτού το ανυψώσετε και το φέρετε πάλι μπροστά.

http://romanticupdates.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σωστό σετ ασκήσεων για καλλίγραμμα πόδια