Πόλεμος στους κόλπους των φαρμακοποιών για τις αλλαγές Άδωνι! Όλο το παρασκήνιο

  • Iatropedia
Στα χαρακώματα βρίσκονται οι φαρμακοποιοί και οι διαμάχες μεταξύ τους εντείνονται καθώς αναζητούνται οι ευθύνες για τις ρυθμίσεις στα φαρμακεία που γνωστοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Στο …κόκκινο είναι τα νεύρα των φαρμακοποιών που βρίσκονται πλέον σε κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής που διαφοροποιήθηκε από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ) ξεκίνησε τα λουκέτα με μία μέρα καθυστέρηση εξακοντίζοντας ταυτόχρονα κατηγορίες εναντίον του προέδρου του ΠΦΣ για τους χειρισμούς στην υπόθεση.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος σε συνέλευση των φαρμακοποιών της Αττικής όπου και αποφασίστηκε ότι η απεργία θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως τη Δευτέρα 31 Μαρτίου, κατηγόρησε τον κ.Θεοδοσιάδη ότι είχε συνάψει στενές επαφές με τον Άδωνι Γεωργιάδη με αποτέλεσμα ο κλάδος να βρίσκεται τώρα στα πρόθυρα της καταστροφής.

Στην ομιλία Λουράντου δε γλίτωσε φυσικά ούτε ο κ.Γεωργιάδης τον οποίο κατηγόρησε ότι οι σκόπιμοι χειρισμοί του ευνοούν την καταστροφή του κλάδου.

Πάντως οι φαρμακοποιοί είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη σκληρή στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση ενώ την Παρασκευή σκοπεύουν να δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου με τους άλλους κλάδους που θίγονται με τις αλλαγές της τρόικας (Ταξί, παραγωγούς κλπ) ενώ θα κάνουν και πορεία προς τη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άδωνις: «Μέχρι τέσσερα φαρμακεία και τέλος»! Τι θα αλλάξει στις ρυθμίσεις

Ούτε για συνταγές ακόμα στο ΠΕΔΥ! Συνεχίζουν τα προβλήματα με τα πολυϊατρεία

Πατούλης κατά Άδωνι και …τούμπαλιν! Ο ιός της γρίπης που «χτύπησε» τους πρώην φίλους

Κέντρο Χρονίως Πασχόντων το Αγία Βαρβάρα! Τι σχεδιάζει ο Άδωνις για τους μετανάστες