ΠΟΕΔΗΝ και ΣΥΡΙΖΑ: Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες

  • Iatropedia
Δεν πάνε πολλοί μήνες που τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ αγωνίζονταν για πιο ανθρώπινα δημόσια νοσοκομεία έχοντας στο πλευρό τους το δυναμικό κόμμα της αντιπολίτευσης το ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, οι κινηποιήσεις τους θα πραγματοποιηθούν με σκοπό την ανατροπή του τρίτου μνημονίου, του χειρότερου όλων, στο οποίο οδήγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νσοκομεία ως αντίδραση στο χειρότερο μνημόνιο που μπορούσαμε να φανταστούμε. Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ ετοιμάζουν ενημερώσεις των εργαζομένων. συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και άλλες κινητοποιήσεις σε σύμπλευση με την ΑΔΕΔΥ με κορύφωση την απεργία στις 15 Ιουλίου.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ανατροπή του 3ου Μνημονίου

Συνάδελφοι,

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ συμφώνησε με τους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ τους πολίτες της Χώρας και διαλύει ότι απέμεινε σε ασφαλιστικό, εργασιακό, μισθολογικό, κοινωνικό δικαίωμα, από τις βάρβαρες Μνημονιακές πολιτικές που ασκήθηκαν την προηγούμενη πενταετία.

Στη σύσκεψη της ΑΔΕΔΥ Δευτέρα 13/7/2015 εκφράστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η αναγκαιότητα, οργάνωσης ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Καλούμε τα Σωματεία – Μέλη σε αγωνιστική εγρήγορση, εν αναμονή των αποφάσεων της ΑΔΕΔΥ για Απεργιακές Κινητοποιήσεις (πιθανότατα 24ωρη Απεργία και Συγκέντρωση Τετάρτη 15/7/2015).

Οι Διοικήσεις των Σωματείων θα πρέπει να οργανώσουν Περιοδείες και Συγκεντρώσεις για ενημέρωση των εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΣΣΕΣ