ΠΟΕΔΗΝ: Καταγγέλλει «ρουσφέτια» στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ότι η υποδιοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών πληρώνεται επί μήνες χωρίς να έχει ουσιαστικά κανονικά θέση στο νοσοκομείο, υποστηρίζουν από την ΠΟΕΔΗΝ...

Διαβάστε τι καταγγέλλουν από την ΠΟΕΔΗΝ:

Η Υποδιοικήτρια του καταργημένου Νοσοκομείου Θώρακος Πατρών που εξαπατούσε το Δημόσιο εισπράττοντας παράνομα τη σύνταξη του θανόντος πατέρα της και θα επιστρέψει πολύ λιγότερα με σκανδαλώδη ρύθμιση της εφορίας αντί να τιμωρείται, επιβραβεύεται.

Συνεχίζει να  πληρώνεται επί μήνες για θέση που δεν υφίσταται.

Καρατομείται  η νυν Υποδιοικήτρια του Γ.Ν.Πατρών αν και σε άδεια λοχείας που απαγορεύεται για να πάρει τη θέση της η εν λόγω κομματική φίλη του κου Πολάκη που βρίσκεται στο Γ.Ν.Πατρών διοικεί και πληρώνεται χωρίς να έχει διοριστεί!!!  Ότι ισχυρίστηκε ο κος Πολάκης μετά το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ για να την καλύψει τα ακριβώς αντίθετα. Θα πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας.

Πως πληρώνεται επί μήνες ως Υποδιοικήτρια όταν δεν έχει διοριστεί;

Το τι συμβαίνει στο πολύπαθο χώρο της Δημόσιας Υγείας δεν έχει προηγούμενο.  Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα εκεί στο Υπουργείο Υγείας προκειμένου να  εξυπηρετήσουν τους κομματικούς φίλους.

Η τέως Υποδιοικήτρια του καταργημένου Ν.Ν.Θώρακος Πατρών αντί να αποπέμπεται, επιβραβεύεται από την κυβέρνηση αν και εισέπραττε παράνομα (επειδή εργαζόταν σε Δημόσιο Νοσοκομείο) επί σειρά ετών τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της, οφείλει εξ αυτού πάνω από 100.000 ευρώ στο Δημόσιο και με σκανδαλώδη ρύθμιση της Εφορίας δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψει, πληρώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα ως Υποδιοικήτρια σε Νοσοκομείο που δεν υφίσταται.

Η πρώτη δικαιολογία Πολάκη για την προκλητική αντιμετώπιση του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι δεν έχει εκδοθεί ο νέος Οργανισμός του Γ.Ν.Πατρών που θα συμπεριλαμβάνει και το συγχωνευμένο Ν.Ν.Θώρακος και η δεύτερη ότι η Υποδιοικήτιρα του Γ.Ν.Πατρών κα Ζαφειροπούλου Μαρία λείπει σε άδεια τοκετού και ως εκ τούτου την αναπληρώνει.

Τι έκαναν στην πραγματικότητα;

Εδώ και τρεις μήνες αν και εκδόθηκε ο νέος Οργανισμός του Γ.Ν.Πατρών και δεν υφίσταται ούτε στα χαρτιά το Ν.Ν.Θώρακος Πατρών συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά ως Υποδιοικήτρια, αν και δεν υπάρχει διορισμός. Γι’ αυτό εξάλλου δεν συμμετέχει ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν.Πατρών. Λείπει τώρα με άδεια ο Διοικητής του Γ.Ν.Πατρών και τον αναπληρώνει ο Διευθυντής Ιατρικής υπηρεσίας και όχι η εν λόγω Υποδιοικήτρια του καταργημένου Ν.Ν.Θώρακος, που θα συνέβαινε, εάν υπήρχε διορισμός.

Και όμως το συγκεκριμένο κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθημερινά στο Νοσοκομείο πληρώνεται και διοικεί επί μήνες πριν και μετά την έκδοση του νέου Οργανισμού του Γ.Ν.Πατρών.

Τι σκαρφίστηκαν τώρα για να τη βολέψουν;

Καρατόμησαν την νυν Υποδιοικήτρια κα Ζαφειροπούλου Μαρία με ένα τηλέφωνο και μετά επειδή δεν δέχθηκε η υπηρεσία τηλεφωνική εντολή, απέστειλαν ένα email από το Υπουργείο Υγείας. Δεν τους εμπόδισε η Εργατική Νομοθεσία που απαγορεύει να απολύεται υπάλληλος ή στέλεχος όταν βρίσκεται σε άδεια λοχείας!!!

Άνοιξαν τον δρόμο για διορισμό της κομματικής φίλης τους!!!

Αξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο!!!

Εξαπατά το Δημόσιο και επιβραβεύεται διπλά και τριπλά!!! Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεπλένονται οι παρανομίες.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                                        ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ