Η ΠΟΕΔΗΝ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του iatropedia για την κατάσταση στο Ν. Ζακύνθου

nosokome;io zakynuoy
Τις ίδιες απορίες με αυτές που εκφράσαμε στο πρωινό μας ρεπορτάζ για τα χειρουργεία στο Ν. Ζακύνθου, εκφράζει σε δελτίο τύπου που απέστειλε προ ολίγου η ΠΟΕΔΗΝ προχωρώντας κι ένα βήμα παραπάνω: Κάνει πρόταση να ανοίξουν και να λειτουργούν κανονικά τα χειρουργεία αλλά με ατομικές φιάλες αερίων εφόσον η κεντρική παροχή είναι "ύποπτη" για μικρόβια...

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΛΟΓΟΣ: Δεν θέλουν Κυβέρνηση, Διοίκηση Νοσοκομείου και Διοίκηση 6ης ΥΠΕ να αναλάβουν την ευθύνη του θανάτου της γυναίκας από μετεγχειρητικές επιπλοκές μετά από εγχείρηση ρουτίνας και των άλλων 4 Ασθενών που κινδύνεψαν από μετεγχειρητικές επιπλοκές. Προσπαθούν να μεταβιβάσουν τις ευθύνες στους Γιατρούς του Χειρουργικού Τομέα.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Δεν εμπιστεύονται τα χειρουργεία της Ζακύνθου. Κανείς δεν προσήλθε το τελευταίο χρονικό διάστημα για να χειρουργηθεί οικειοθελώς. Δεν βάζουν υπογραφή να χειρουργηθούν. Δεν εμπιστεύονται την κεντρική παροχή ιατρικών αερίων των χειρουργείων.
Μηνυτήρια Αναφορά
Οι Γιατροί του Χειρουργικού Τομέα, οι Διευθυντές Χειρουργοί, οι Αναισθησιολόγοι Ιατροί, η Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Χειρουργείου, κατέθεσαν Μηνυτήρια Αναφορά στον Εισαγγελέα της Ζακύνθου κατά της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της 6ης ΥΠΕ για την έκθεση σε κίνδυνο της ζωής Ασθενών από τη μη ασφαλή λειτουργία των χειρουργείων. Οι Γιατροί ψηφίζουν Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, όλα τα κόμματα. Όλοι έχουν πολιτικές σκοπιμότητες;
Περιστατικό 19/4/2017 10 η ώρα το βράδυ. Κυβερνητικές μεθοδεύσεις.
Προσήλθε περιστατικό Αλβανικής καταγωγής (αρχικά Α.Λ.) με ήπια συμπτωματολογία και άριστη κλινική εικόνα. Ήθελε η κυβέρνηση σώνει και καλά να χειρουργηθεί ως επείγον περιστατικό από την κεντρική παροχή ιατρικών αερίων. Ο Ασθενής αρνήθηκε να υπογράψει να χειρουργηθεί στη Ζάκυνθο, μη εμπιστευόμενος την κατάσταση των χειρουργείων. Ζήτησε την διακομιδή του στην Πάτρα.
Αμέσως κλήθηκαν βραδιάτικα δύο Γιατροί από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και έφτασαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου!!!
Γιατί τόση πρεμούρα από την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και τους Υπουργούς Υγείας; Έφεραν γιατρούς μεσάνυκτα από την Κυπαρισσία να χειρουργήσουν περιστατικό μη επείγον!!!
Ο Ασθενής αρνήθηκε να χειρουργηθεί. Υπέγραψε βεβαίωση στους Γιατρούς της Κυπαρισσίας ότι αρνείται να χειρουργηθεί στη Ζάκυνθο και επιθυμεί την διακομιδή του.
Πράγματι έγινε η διακομιδή και ο Ασθενής θα χειρουργηθεί στη Πάτρα ως προγραμματισμένο χειρουργείο. Τόσο επείγον!!! Γιατί τέτοια κινητοποίηση;;;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΕΔΗΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ
Να ανοίξουν σήμερα τα χειρουργεία, όπως πρότεινε το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου της Ζακύνθου και συμφώνησε ο Αν.Υπουργός στην επίσκεψή του στη Ζάκυνθο.
Άλλο που μετά τα γύρισε.
Να χειρουργούνται οι Ασθενείς με φορητές μπουκάλες ιατρικών αερίων.
Να αποκατασταθούν τα προβλήματα και οι βλάβες των χειρουργείων, κάτι που θα επιβεβαιωθεί με ανάλογα πορίσματα.
Να αναλάβουν τις ευθύνες τους Διοίκηση Νοσοκομείου, 6η ΥΠΕ και κυβέρνηση.
Με φορητές μπουκάλες ιατρικών αερίων ανοίγουν σήμερα τα χειρουργεία.
Γιατί δεν το πράττουν;;;
Δεν στοιχίζει κάτι παραπάνω!!!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ

Θα εκκινήσει στις 10πμ από το ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ. Με ΠΟΡΕΙΑ θα διέλθει από το κέντρο της πόλης, θα φτάσει στη λίμνη, θα επιβιβασθεί σε καραβάκια και θα καταλήξει στο νησάκι Ιωαννίνων στο οποίο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις.

Δεν θα επιτρέψουμε να βουλιάξουν

Το ΕΣΥ – το ΕΚΑΒ – την ΠΡΟΝΟΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends