Πυρ και μανία ο Άδωνις με τους συνδικαλιστές στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

  • Iatropedia
Αμείλικτος εμφανίσθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις σκηνές απείρου κάλλους στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Εκτός ΕΣΥ θα βρεθούν οι υπαίτιοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη στο νοσοκομείο ενώ όπως επανέλαβε και πριν από λίγη ώρα ο υπουργός υγείας θα απομακρυνθούν από το ΕΣΥ όσοι συνδικαλιστές εμπλέκονται στην παράνομη παρεμπόδιση του ελέγχου.

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης με πήρε στο τηλέφωνο κλαίγοντας η επιθεωρήτρια κ Μεσσολογγίτου η οποία μετά από έξι χρόνια στη θέση αυτή πρώτη φορά απειλήθηκε η σωματική της ακεραιότητα ενώ αισθάνθηκε και φόβο.

Στο σημείο αυτό ο υπουργός υγείας δήλωσε κατηγορηματικά ότι όποιοι συνδικαλιστές παρεμπόδισαν τους ελεγκτές στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας«θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για δουλειά».

Μάλιστα υποστήριξε πως η αντίδραση υπήρξε για να καλυφθούν κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήταν στις θέσεις τους και τόνισε ότι δεν μπορούν οι συνδικαλιστές να πουν στους ελεγκτές τι θα κάνουν.

«Δεν τους πέφτει λόγος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Δεν θα πάρουν την άδεια των συνδικαλιστών οι ελεγκτές, για να ελέγξουν».

Να σημειωθεί ότι όλα ξεκίνησαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όταν το μεσημέρι της Πέμπτης δύο ελεγκτές τυο ΣΕΥΥΠ μπήκαν στο νοσοκομείο για να πραγματοποιήσουν ελέγχους. Οι παραβρισκόμενοι εργαζόμενοι μαζί με συνδικαλιστές επιχείρησαν να τους αποτρέψουν με συνέπεια να σημειωθεί ένταση και αντεγκλήσεις.

Οι συνδικαλιστές επισημαίνουν ότι ο έλεγχος επρόκειτο να γίνει όταν το νοσοκομείο παρουσιάζει τραγικές ελλείψεις προσωπικού ενώ ακόμη και μηχανήματα είναι χαλασμένα εδώ και καιρό με συνέπεια να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο νοσοκομείο Κέρκυρας! Οι απολύσεις Άδωνι και οι αντιδράσεις-Βίντεο ντοκούμεντο

Νέο χαράτσι από τη Δευτέρα στα φάρμακα! Πόσο θα πληρώνουν οι ασθενείς

Έρχονται οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία! Πως θα μοιραστεί η τράπουλα

Στο Γ.Γεννηματάς με αδιαθεσία ο Φώτης Κουβέλης