Ποιες είναι οι αγαπημένες στάσεις των γυναικών στο σεξ;

  • Iatropedia
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ή επιδιώκουν να μάθουν ποιες είναι οι αγαπημένες στάσεις των ζευγαριών στο σεξ. Μετά την ανεπάντεχη έρευνα ότι οι Έλληνες απαντούν στην κρίση με το σεξ ήρθε η ώρα να πληροφορηθούν οι επιστήμονες και ποιες είναι οι αγαπημένες στάσεις των Ελληνίδων στο σεξ. Μπορεί οι απαντήσεις τους να μην εξέπληξαν τους ειδικούς αλλά είναι άκρως πιπεράτες.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο σε δείγμα 600 γυναικών έδειξε ότι στο νούμερο ένα είναι η κλασσική στάση το ιεραποστολικό.

Η στάση αυτή συγκεντρώνει τις υψηλότερες προτιμήσεις των γυναικών στο σεξ αφού όπως υποστηρίζουν οι ίδιες νιώθουν πιο κοντά με στον σύντροφο τους.

Η ανάποδη καουμπόισσα

Η στάση αυτή στην οποία το πρώτο λόγο έχει η γυναίκα σύμφωνα με τις απαντήσεις τριών στις πέντε τις χαρίζει μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

Στα τέσσερα

Ένα ποσοστό που άγγιζε μόλις το 10% των γυναικών δήλωσε ότι η στάση αυτή χαρίζει ελευθερία κινήσεων και έτσι μπορούν να απολαμβάνουν ταυτόχρονα και τα χάδια των συντρόφων τους.

Η πλαγιαστή

Η στάση στο πλάι κερδίζει όλο και περισσότερες γυναίκες οι οποίες εκτός από την σεξουαλική ικανοποίηση που βιώνουν απολαμβάνουν ταυτόχρονα και την αγκαλιά του συντρόφου της.