Πέθανε 47χρονος αβοήθητος μέσα σε τουαλέτα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο 47χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με πόνους στο στήθος δύο βράδια πριν. Οι εξετάσεις του έδειξαν ισχαιμικό επεισόδιο και εισήχθη στην κλινική όπου του τοποθετήθηκε ορός.

 

Όπως αναφέρει το Lesvosnews.gr, και σύμφωνα πάντα με τους οικείους του, ο άνδρας παραπονιόταν όλη τη νύχτα ότι πονούσε, αλλά δεν είχε πάει να τον δει κανένας γιατρός. Το πρωί τον επισκέφτηκε ένας φίλος του ο οποίος επίσης βεβαιώνει ότι ήταν 11 το πρωί και δεν τον είχε επισκεφτεί κανένας γιατρός ενώ συνέχιζε να πονάει στο στήθος.

Ο φίλος του έφυγε για να πάει σε μια εργασία και λίγο αργότερα τον καλούσε στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσει πως πάει με την υγεία του. μετά από τρεις αναπάντητες κλήσεις ανησύχησε και ειδοποίησε τους γιατρούς οι οποίοι τον βρήκαν νεκρό στην τουαλέτα…

 

Στη σωρό διεξάγεται σήμερα νεκροτομή, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του ενώ οι γονείς του άτυχου Ερμόλαου Παπαστεφανή μιλούν για αδιαφορία των γιατρών και λένε ότι αν το παιδί τους το είχαν προσέξει, δεν θα είχε πεθάνει.

Καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει εκ των γιατρών ή της διοίκησης του νοσοκομείου καθώς προφανώς περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής.