Πατούλης κατά Άδωνι και …τούμπαλιν! Ο ιός της γρίπης που «χτύπησε» τους πρώην φίλους

  • Iatropedia
Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας Γιώργος Πατούλης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά με αντίστοιχες κατηγορίες. Πως οι δύο φίλοι έγιναν εχθροί

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Κάποτε πήγαιναν… χέρι χέρι από το Καστελόριζο έως και τα ιατρεία της Αθήνας. Από τότε φαίνεται πως κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι δεδομένης και της προεκλογικής περιόδου και οι δύο άνδρες έχουν κηρύξει πόλεμο μεταξύ τους.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας Γιώργος Πατούλης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Υγείας με αφορμή τους θανάτους από τον ιό της γρίπης μέσω τηλεοπτικής εκπομπής (Star).

«Δε λάβατε μέτρα» έλεγε και ξανάλεγε ο κ.Πατούλης στον Άδωνι Γεωργιάδη για να απαντήσει ο υπουργός Υγείας ότι ενώ υπήρχαν διαθέσιμα εμβόλια οι ασφαλισμένοι δεν εμβολιάστηκαν.

Οι ειρωνείες και οι αλληλοκατηγορίες συνεχίστηκαν για ώρα μεταξύ των δύο πρώην φίλων τόσο για τους ανασφάλιστους όσο και για τη γενικότερη περίθαλψη.

Ωστόσο αυτό που φαίνεται να αποτελεί θέμα συζήτησης στους ιατρικούς και μη κύκλους είναι πως οι δύο άνδρες από στενοί φίλοι έγιναν εχθροί.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κρύβει πλέον τη δυσαρέσκειά του για τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας ενώ ο κ.Πατούλης από την πλευρά του που ξεκίνησε… όψιμα τον αγώνα κατά του κ.Γεωργιάδη δηλώνει πως αν το υπουργείο Υγείας δείξει αδράνεια, του χρόνου θα αναλάβει την προστασία των πολιτών από τη γρίπη ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας.

«Κρίμα που έχασε η χώρα και δε γίνατε υπουργός» απάντησε με ειρωνεία στα σχόλια του κ.Πατούλη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως πολλοί εκτιμούν πως ξάφνου μια μέρα ο γαλάζιος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας ξεκίνησε την αντιπολίτευση στον επίσης γαλάζιο υπουργό όχι γιατί πέθαναν δεκάδες άνθρωποι από τη γρίπη φέτος αλλά επειδή δε δόθηκε από τη Συγγρού το χρίσμα στο πρόσωπό του για το Δήμο της Αθήνας.

Εξάλλου οι κόντρες ξεκίνησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματος του Άρη Σπηλιωτόπουλου ως υποψηφίου Δημάρχου της Αθήνας.

Πάντως επειδή εκτός από τις Δημοτικές και τις Ευρωεκλογές, αρχαιρεσίες θα γίνουν και στους ιατρικούς συλλόγους (τον Οκτώβριο), παρότι όπως όλα δείχνουν χρίσμα δεν αναμένεται να δοθεί σε υποψήφιο από τη Λεωφόρο Συγγρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς φαρμακεία η μισή Ελλάδα! Στα δύο ο κλάδος! Νέα κόντρα με Άδωνι

Αυτά τα 20 εκατ. ποιος θα τα πάρει; Μοιράζει…ρευστό ο Άδωνις!

Εισβολή ιδιωτών στα χειρουργεία του ΕΣΥ με το …αζημίωτο! Τι καταγγέλλουν οι γιατροί

Αυτή τη σύμβαση ποιος θα την πάρει; Η μάχη για τις νέες συνεργασίες με ΕΟΠΥΥ!