Πατέρας-τέρας πιέζει το 4χρονο γιο του να τρέξει γυμνός στο χιόνι ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Ένα μικρό παιδάκι 4 μόλις χρονών βασανίστηκε από τον ίδιο του τον πατέρα που το πίεσε να τρέχει γυμνό στους χιονισμένους δρόμους της Νέας Υόρκης, προκειμένου να σκληραγωγηθεί και να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που έχει.

Το παιδάκι, ο μικρός Χούα, ένα μικρό κινεζάκι 4 μόλις χρονών υποβλήθηκε σε αυτό το μαρτύριο από τον ίδιο του τον πατέρα που βιντεοσκοπούσε μάλιστα και τις αντιδράσεις του. Δίπλα από τον πατέρα του, ακούγεται μάλιστα και η φωνή της μητέρας να προτρέπει το παιδάκι να τρέχει.

Το παιδί φοράει μόνο ένα κίτρινο εσώρουχο και τα παπουτσάκια του και δεν αντέχει το ψύχος. Εκλιπαρεί με κλάματα τους γονείς του, τους ζητάει να το πάρουν αγκαλιά και εκείνοι κωφεύουν και του ζητούν να συνεχίσει να τρέχει γυμνό στο παγωμένο πεζοδρόμιο.

Ο πατέρας ονομάζετε Χε και είναι επιχειρηματίας από τη νότια Κίνα, που ζει στη Νέα Υόρκη. Σήμερα οι αρχές τον συνέλαβαν και εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι από όταν γεννήθηκε το έχει βάλει σε αυστηρό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

“Γεννήθηκε πρώορα” είπε “και με πολύ κακή υγεία. Οι γιατροί το έχουν ξεγραμμένο αλλά εγώ ξέρω πως με αυτές τις ασκήσεις θα ενδυναμώσω τον χαρακτήρα του και θα γίνει καλά στην υγεία του και θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.”

Τα γυμνάσια αυτά που αγγίζουν τα όρια των βασανηστηρίων και που μόνο οι ειδικές δυνάμεις του στρατού αντέχουν να υφίστανται, έχουν ξεκινήσει για τον μικρό Χούα, από την ημέρα που γεννήθηκε. Όταν ήταν 1 έτους το υποχρέωναν οι γονείς του να κολυμπάει σε νερό που η θερμοκρασία του δεν ξεπερνούσε τους 20 βαθμούς.

Οι γονείς δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το παιδί δεν έπαθε τίποτε: “εξάλλου είχε κάνει προθέρμανση πριν τρέξει στο χιόνι για μισή ώρα”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ