Παραίτηση …αστραπή στον Ερυθρό Σταυρό

  • Iatropedia
Ανακάλεσε τελικώς την παραίτησή του από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ο Ανδρέας Μαρτίνης μέχρι νεωτέρας, μετά τις τοποθετήσεις των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. ότι θα παραιτηθούν και εκείνοι.

Μια παραίτηση που δεν κράτησε πάνω από λίγα 24ωρα υπέβαλε τελικώς ο Ανδρέας Μαρτίνης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό μετά τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες.

Όπως αναμενόταν, τα μέλη του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δεν αποδέχτηκαν την παραίτησή του σημειώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι: «Εάν ο Πρόεδρος επιμένει στην παραίτησή του και μετά από όσα ελέχθησαν από τους εργαζόμενους δημοσία, θα πρέπει να παραιτηθούμε και όλοι εμείς, γεγονός που συνιστά ανωμαλία για τα διοικητικά του Ε.Ε.Σ.».

Μετά τις εξελίξεις αυτές ο Ανδρέας Μαρτίνης για «να μην υπάρξει διοικητικό κενό» όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ανέστειλε την παραίτησή του μέχρι την Τρίτη 1η Νοεμβρίου οπότε θα συγκαλέσει το Δ.Σ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, «στο οποίο και θα γνωστοποιήσει τις οριστικές αποφάσεις του».