Παραίτηση …αστραπή στον Ερυθρό Σταυρό

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏÕ ÅÑÑÉÊÏÓ ÍÔÕÍÁÍ ÁÍÄÑÅÁ ÌÁÑÔÉÍÇ (ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ ÊÙÓÔÁÓ/EUROKINISSI)
Ανακάλεσε τελικώς την παραίτησή του από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ο Ανδρέας Μαρτίνης μέχρι νεωτέρας, μετά τις τοποθετήσεις των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. ότι θα παραιτηθούν και εκείνοι.

Μια παραίτηση που δεν κράτησε πάνω από λίγα 24ωρα υπέβαλε τελικώς ο Ανδρέας Μαρτίνης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό μετά τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες.

Όπως αναμενόταν, τα μέλη του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δεν αποδέχτηκαν την παραίτησή του σημειώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι: «Εάν ο Πρόεδρος επιμένει στην παραίτησή του και μετά από όσα ελέχθησαν από τους εργαζόμενους δημοσία, θα πρέπει να παραιτηθούμε και όλοι εμείς, γεγονός που συνιστά ανωμαλία για τα διοικητικά του Ε.Ε.Σ.».

Μετά τις εξελίξεις αυτές ο Ανδρέας Μαρτίνης για «να μην υπάρξει διοικητικό κενό» όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ανέστειλε την παραίτησή του μέχρι την Τρίτη 1η Νοεμβρίου οπότε θα συγκαλέσει το Δ.Σ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, «στο οποίο και θα γνωστοποιήσει τις οριστικές αποφάσεις του».

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends