Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο με παρουσία του Ανδρέα Ξανθού

  • Iatropedia
Από τις 16 έως και τις 17 Μαΐου πραγματοποιείται τo 12o Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, στo Ρέθυμνο, που διοργανώνει το Συντονιστικό Όργανο Φαρμακευτικών Συλλόγων Κρήτης, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρεθύμνου.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Το Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους φαρμακοποιούς της Ελλάδας και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του συνόλου των φαρμακοποιών της Κρήτης, αλλά και εκατοντάδων φαρμακοποιών από την υπόλοιπη χώρα.

Χαιρετισμό θα απευθύνει κατά την έναρξη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ενώ θα πραγματοποιηθεί βράβευση του Κρητικού παγκόσμιου πρωταθλητή στίβου της κατηγορίας των ΑμεΑ, κ. Γιώργου Κωστάκη.

Εξάλλου το πρωί του Σαββάτου, θα γίνει παρουσίαση έρευνας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Ρεθύμνου, για την αύξηση των ανασφάλιστων και απόρων πολιτών του Ρεθύμνου, από τη διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Μαρία Καββάλου. Θα ακολουθήσει συζήτηση για την «Πρωτοβάθμια περίθαλψη για τους πολίτες» στην οποία συμμετέχουν οι κ.κ.: Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου, και Κώστας Βαρδιάμπασης, πρόεδρος Φ.Σ. Ρεθύμνου.