Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών με Προχωρημένο Καρκίνο Μαστού: Είσαι Γυναίκα Είσαι Δύναμη

  • Iatropedia
Η σημερινή ημέρα,Τρίτη 13 Οκτωβρίου, είναι ηΠαγκόσμια Ημέρα Γυναικών με Προχωρημένο Καρκίνο Μαστού και εντάσσεται στις γενικές ενημερωτικές δράσεις του μήνα Οκτωβρίου, που είναι γενικά αφιερωμένος στον καρκίνο του μαστού.

Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης, πιστός σύμμαχος των γυναικών με καρκίνο μαστού, στηρίζει το καινοτόμο πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», μία μοναδική πρωτοβουλία που προσεγγίζει την γυναίκα ασθενή με ολιστικό τρόπο παρέχοντας της τα απαραίτητα εργαλεία που θα την βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της.

Τώρα μπορείτε και εσείς να διαδώσετε το μήνυμα δύναμης & στήριξης στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού #EisaiDynami δίνοντας την έγκρισή σας για να εμφανιστεί αυτόματα στο προφίλ σας στο Facebook ή στο Twitter το αντίστοιχο μήνυμα σήμερα.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε να διαδώσουμε ταυτόχρονα αυτό το μήνυμα δύναμης σε όλη την Ελλάδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Προϋπόθεση για να συμμετέχετε στη δική μας «αλυσίδα δύναμης» είναι απαραίτητο να διαθέτετε λογαριασμό Facebook ή Twitter.

-Αρχικά πηγαίνετε στην σελίδαhttps://www.thunderclap.it/en/projects/32426-

-Επιλέγετε με ποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook / Twitter/ Tumblr) θέλετε να υποστηρίξετε την καμπάνια, πατώντας πάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο.

-Σας εμφανίζεται, ανάλογα με το Μέσο που έχετε επιλέξει, το μήνυμα όπως ακριβώς θα εμφανιστεί στο προφίλ σας στις 13 Οκτωβρίου.

-Πατάτε το κόκκινο πλαίσιο που αναγράφει “ADD MY SUPPORT”

-Επιλέγετε αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης αναφορικά με την καμπάνια «Είσαι γυναίκα.Είσαι δύναμη!» και πατάτε το πλαίσιο που αναγράφει “SUBMIT”.