Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ευχήθηκε «Καλή χρονιά!» στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Για έβδομη συνεχή χρονιά, οι παίκτες του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον σύμβουλο διοίκησης, Christian Carembeau και τον προπονητή τους Paulo Bento, επισκέφτηκαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων για να τους ευχηθούν «Καλή χρονιά» και «Γρήγορη ανάρρωση», να τους προσφέρουν δώρα και να τους δώσουν αυτόγραφα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

τους υποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση, λέγοντας: «Η επίσκεψη του Ολυμπιακού έχει γίνει πλέον θεσμός για εμάς και προτεραιότητα για εσάς στην αρχή του χρόνου φέρνοντας τη λάμψη της χαράς και του ενθουσιασμού  στο πρόσωπο των μικρών και μεγάλων σας φίλων. Θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου για την παρουσία σας, την πολύτιμη στήριξή σας στα παιδιά, τα ωραία δώρα που τους φέρατε και πάνω από όλα  για τη διαβεβαίωση ότι βρίσκεστε στο πλευρό τους για να τους δώσετε δύναμη στον δύσκολο αγώνα τους. Η στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη είναι συγκινητική και συνεχής, τόσο στον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ όσο και στον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Εκτός από την φυσική σας παρουσία στον χώρο αυτό, έχετε στηρίξει με δωρεές το Νοσοκομείο μας και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, και έχετε γίνει, τόσο ο κύριος Μαρινάκης, όσο και πολλά μέλη της ομάδας, εθελοντές δότες μυελού των οστών. Αυτό το εκτιμώ βαθύτατα και δεν το ξεχνώ ποτέ! Το αστεράκι του Ολυμπιακού που έχει τοποθετηθεί στον «Τοίχο των Αστεριών», υπενθυμίζει πάντα ότι έχουμε κοντά μας έναν μεγάλο σύμμαχο».

Ο κύριος Μαρινάκης αφού ευχαρίστησε θερμά την κυρία Βαρδινογιάννη για τα καλά της λόγια δήλωσε: «Για εμάς είναι ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε εδώ να δώσουμε χαρά στα παιδιά και να βοηθήσουμε την ιερή προσπάθεια που κάνετε», και όπως κάθε χρόνο, προέβη σε μια γενναιόδωρη δωρεά για τη στήριξη του Συλλόγου.

Επίσης παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, η Υποδιοικήτρια κυρία Άννα Ζωηρού, και η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πειραιά και μέλος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κ. Ειρήνη Νταϊφά.

Στον κύριο Μαρινάκη απονεμήθηκε η Τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» σε αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής του στο  έργο των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», και σε όλους τους παίκτες και τα στελέχη της Ομάδας απονεμήθηκε το Μετάλλιο του Υποστηρικτή  του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ».

plaketa-marinakis

Παρόντες ήταν οι παίκτες: Ανδρέας Μπουχαλάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Esteban Cambiasso, Oscar Cardozo, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Seba, Alberto De la Bella, Alejandro Dominguez,  Tarik El Younoussi, Omar Elabdelaui, Κωνσταντίνος Φορτούνης, Brown Ideye,  Στέφανος Καπίνο, Nicola Leali, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Μανθάτης, Marko Marin, Luka Milivojevic, Δημήτρης Νικολάου, Felipe Pardo, Παναγιώτης Ρέτσος,  Δημήτρης Σιόβας,  Δημήτρης Σκαφίδας, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Φάνης Τσανδάρης, Bruno Viana, Πραξιτέλης Βούρος  και Sasa Zdielar.

Επίσης παραβρέθηκαν ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κύριος Δομένικος Μασούλας,  ο Sports Director κύριος Francois Modesto, οι βοηθοί προπονητή Ricardo Perez Martins,  Sergio Costa, και Ariel Ibagaza, ο προπονητής τερματοφυλάκων Vitor Silvestre και ο Pedro Pereira Das Neves.