Ουρές στους δερματολόγους για να φύγει η ρετσινιά της Χρυσής Αυγής! Τα τατουάζ της ντροπής

  • Iatropedia
Σε εποχές που όλοι πια αναγνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και τα σύμβολα του Ναζισμού είναι ντροπή, πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να αφαιρέσουν από το σώμα τους τα τατουάζ που είχαν ...εμπνευστεί στο παρελθόν. Δείτε τον ευρηματικό τρόπο που πρόβαλε την αφαίρεση των “χρυσαυγίτικων” τατουάζ γνωστός δερματολόγος.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Δεκάδες πρώην θαυμαστές της Χρυσής Αυγής που είχαν σπεύσει να κάνουν τατουάζ με σύμβολα του Ναζισμού, όπως σβάστικες, σπεύδουν τώρα να διορθώσουν το λάθος τους. Τα τελευταία γεγονότα έχουν κάνει πολλούς άλλωστε να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για τη Χρυσή Αυγή.

Τα μόνιμα χαραγμένα σύμβολα στο δέρμα με τη μορφή τατουάζ αποτελούν πια δείγμα κακού παρελθόντος και αρκετοί θέλουν να απαλλαγούν.

Γι αυτό και οι δερματολόγοι κάνουν “χρυσές” δουλειές με τη …Χρυσή Αυγή.

Και μέσα σε αυτό το κλίμα ο γνωστός δερματολόγος Χριστόφορος Τζερμιάς σκέφτηκε έναν έξυπνο τρόπο να προβάλει το γεγονός ότι στο ιατρείο του δέχεται και …πρώην οπαδούς του Ναζισμού λέγοντας χαρακτηριστικά ''σβήσε το λάθος''

Στο μεταξύ τις τελευταίες ημέρες τα mail χιλιάδων χρηστών του ίντερνετ κατακλύζονται από το παρακάτω χιουμοριστικό μήνυμα:

“Είστε μ……ς; Πιστεύετε σε καθαρές φυλές, και στον Αδόλφο Χίτλερ;

Είστε μέλος της χρυσής αυγής και όλοι γελάνε με τα τατουάζ σας;

Κανένα πρόβλημα!

Ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος Χριστόφορος Τζερμιάς έχει την λύση και για εσένα βλαμμένε ναζιστή.

Έλα τώρα και αφαίρεσε τα τατουάζ σου- σβάστικες, χάιλ χίτλερ κλπ- ανώδυνα με λέιζερ, από το ειδικευμένο προσωπικό μας.

Σας μετατρέπουμε εξωτερικά σε φυσιολογικό άνθρωπο, ενώ εσωτερικά μπορείτε να παραμείνετε μ……..ς ώστε να επιστρέψετε άνετα στην Νέα Δημοκρατία”.

Ο ηθοποιός Εν.Νόρτον στην ταινία «Αμερικανική Ιστορία»

Σε δηλώσεις του ο Χρ.ΤΖερμιάς στο iatropedia.gr περιγράφει με χιούμορ αλλά και αιχμηρό τρόπο τους …περίεργους ασθενείς του.

“Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν από σφυροδρέπανο μέχρι σύμβολα ποδοσφαιρικών ομάδων σε τατουάζ και θέλουν να τα αφαιρέσουν. Τώρα πλέον είναι πάρα πολλοί αυτοί που θέλουν να βγάλουν τα τατουάζ με σβάστικες. Βεβαίως και τους προτρέπω να τα αφαιρέσουν αλλά δυστυχώς από το μυαλό τους δεν μπορώ να τα αφαιρέσω. Αυτά πρέπει να τα λύσει η κοινωνία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέος ΕΟΠΥΥ δια χειρός Task Force! Τι προτείνουν οι Γερμανοί για εργαζόμενους- ασθενείς

Το rebate της οργής! Νέο άγριο κούρεμα στα χρέη του ΕΟΠΥΥ

“Όχι” από τους φαρμακοποιούς στο χαράτσι 1 ευρώ για κάθε συνταγή!

Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι κατά Άδωνι! Η επόμενη μέρα από τη σύλληψη στο «Σωτηρία»