Ουρές αγάπης για αίμα στον 7χρονο πολυτραυματία!

  • Iatropedia
Ιδιαίτερα συγκινητική είναι προσέλευση δεκάδων πολιτών στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού προκειμένου να δώσουν αίμα για να σωθεί η ζωή του 7χρονου παιδιού που παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή μαζί με τη μητέρα του και την αδερφή του. Το παιδί δίνει μάχη για τη ζωή του. Καλύτερα η αδερφή του.

Είναι από τις στιγμές που η ελληνική κοινωνία δείχνει και πάλι το ανθρώπινο πρόσωπό της δείχνοντας μεγαλείο ψυχής μπροστά στην περιπέτεια της μητέρας και των δύο παιδιών της που παρασύρθηκαν και εγκαταλείφθηκαν από το νεαρό μοτοσικλετιστή.

Το 7χρονο αγόρι της οικογένειας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές αφού επίσημα το νοσοκομείο σημειώνει ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση. Οι φιάλες αίματος απαραίτητες γι αυτό και δεκάδες πολίτες έσπευσαν από το πρωί να δώσουν αίμα ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της διοίκησης του νοσοκομείου.

Πάντως το άτυχο παιδί σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις και βρίσκεται διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση. “Ακολουθείται η ενδεδειγμένη θεραπεία και συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων ιατροί αναλόγων ειδικοτήτων”.

Αντίθετα σε καλύτερη κατάσταση είναι η δίδυμη αδερφή του καθώς παρουσιάζει βελτίωση και προχωρεί σταδιακά η αποδέσμευση της από τον αναπνευστήρα.