Όταν ο Άδωνις ζήλεψε τη Νορβηγία! Το φωτοάλμπουμ του υπ.Υγείας!

  • Iatropedia
Η περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη σε τρεις χώρες της Ευρώπης (Νορβηγία, Αγγλία, Βρυξέλλες) φέρνει τη …δέουσα ζήλια στον υπουργό Υγείας για συστήματα υγείας σύγχρονα που εμείς φυσικά δε διαθέτουμε. Όχι τυχαία

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Τα σύγχρονα νοσοκομεία, τα hi tech ηλεκτρονικά συστήματα αλλά την οργανωμένη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας της Νορβηγίας ζήλεψε ο Άδωνις Γεωργιάδης που κάνει Ευρωπαϊκό τουρ για συζητήσεις με ομολόγους του για τον ιατρικό τουρισμό αλλά και για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι έχουν οι άλλοι που εμείς δεν έχουμε κατορθώσει να αποκτήσουμε.

Ο πρώτος σταθμός του κ.Γεωργιάδη περιλαμβάνει το Όσλο όπου και επισκέφθηκε νοσοκομεία, μονάδες υγείας της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το Νορβηγικό …ΠΕΔΥ ενώ είχε συνομιλίες και με τη Νορβηγική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Και με τη δέουσα προσήλωση στο …twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναρτήσει τις φωτογραφικές του εμπειρίες για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του με τους 40.000 και πλέον followers.

Ενθουσιασμένος με τα ρομποτικά συστήματα που διαθέτουν τα νοσοκομεία στο Όσλο ζήλεψε ο κ.Γεωργιάδης καθώς το υγειονομικό υλικό μεταφέρεται από ειδικά ρομπότ.

«Αυτόματα Ρομπότ μεταφέρουν όλα τα πράγματα εντός του Νοσοκομείου χωρίς κανέναν άνθρωπο να τα κατευθύνει» έγραψε ο ίδιος στο twitter κάνοντας του εργαζόμενους των ελληνικών νοσοκομείων να έχουν έναν ακόμη λόγο να ανησυχούν για τη θέση εργασία τους σε περίπτωση που ο κ.Γεωργιάδης τους αντικαταστήσει με ρομπότ.

Ο κ.Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με όλη την ομάδα του Νοσοκομείου.

Εντυπωσιασμένος και μετά την 4ωρη ενημέρωση στο Akershus universitetssykehus Hospital ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Με τον δικό μας …Ευαγγελισμός, καμία σχέση…

Στο Όσλο τα Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου λειτουργούν εδώ και καιρό. Εμείς στήνουμε ακόμη το ΠΕΔΥ.

Στη φωτό που ακολουθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Υφυπουργό Υγείας της Νορβηγίας κ. Κάρλσεν και τον Έλληνα Πρέσβυ, σε Αστικού Τύπου Κέντρο του Όσλο για την ΠΦY.

Ο χαμογελαστός Νορβηγός Υπουργός Υγείας (κάτω) έκανε τον Άδωνι Γεωργιάδη να θέλει να πάρει …μεταγραφή για τη Νορβηγία. Ωστόσο εκεί ανασχηματισμός δεν αναμένεται άμεσα…

«Με τον Νορβηγό Υπουργό Υγείας στο Όσλο πριν από λίγο. Μιλήσαμε για τις Μεταρρυθμίσεις και τον Ιατρικό Τουρισμό» έγραψε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται αλλαγές στις προμήθειες των νοσοκομείων! Τι ετοιμάζει ο Άδωνις

Φαρμακεία τέλος έως και τη Δευτέρα!

Ο πόλεμος του ελέγχου: Στα κάγκελα οι ιδιώτες γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ

Μπρος γκρεμός και πίσω τρόικα! Τι θα γίνει με τα φάρμακα