Όλη η επιστολή παραίτησης της προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μ.Μαλλιώρη!

  • Iatropedia
Δεκτή έκανε την παραίτηση της Μένη Μαλλίωρη ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την μαύρη τρύπα που εντοπίσθηκε στον Οργανισμό Καταπολέμησης κατά των Ναρκωτικών αλλά και την έντονη κόντρα της με την υφυπουργό Υγείας Ζ.Μακρή

Στη επιστολή παραίτησης της η κ.Μαλλιώρη καταφέρεται κατά της υφυπουργού λέγοντας ότι εξακόντισε ψεύδη εναντίον της σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών του ΟΚΑΝΑ.

Η κ.Μαλλιώρη πάντως δεν τα …βάζει με τον Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο ευχαριστεί για τη συνεργασία ενώ σημειώνει ότι επιστρέφει στα καθηγητικά της καθήκοντα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η υφυπουργός Υγείας κατήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου ότι αναζητούνται συνολικά…8,5 εκατ. ευρώ! Με έγγραφα που παρουσίασε υποστήριξε ότι αναζητούνται καταρχάς 5 εκατ. ευρώ από σύμβαση που είχε συνάψει το ΚΕΕΛΠΝΟ με τον ΟΚΑΝΑ συνολικά 20 εκατ. ευρώ.

Όμως κάποια στιγμή ο ΟΚΑΝΑ μονομερώς τροποποίησε τη σύμβαση ενώ ήδη είχε εισπράξει 10 εκατ. ευρώ. Έτσι το ΚΕΕΛΠΝΟ προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης. Τότε διαπιστώθηκε -σύμφωνα με την κ.Μακρή- ότι είχαν αξιοποιηθεί μόνο τα 5 εκατ. ευρώ ενώ τα υπόλοιπα 5 αγνοούνται.

Ταυτόχρονα η υφυπουργός Υγείας περιέγραψε άλλα μία ύποπτη μαύρη τρύπα στο Οργανισμό ύψους 3,4 εκατ. ευρώ, τρύπα που προκύπτει από κονδύλι που προορίζονταν για τα Κέντρα Πρόληψης αλλά δε διατέθηκαν ποτέ. Με συνέπεια σήμερα να μην υπάρχουν στους λογαριασμούς του ΟΚΑΝΑ.

Να σημειωθεί ότι ο φάκελος έχει κατατεθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε όλη την επιστολή παρακάτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η διαθεσιμότητα κλείνει τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ! Τι θα γίνει με τους ασθενείς

Η κινητικότητα έφερε κρεβάτια εντατικής! Πόσα λειτουργούν σήμερα

Κρίσιμη συνέλευση των γιατρών του ΕΟΠΥΥ πριν το διάλογο με Άδωνι! Τι θα αποφασίσουν

Ο κύβος ερρίφθη: Ξεκινά την Παρασκευή ο διάλογος γιατρών ΕΟΠΥΥ- Άδωνι!