Όλη η διαδρομή των αιτήσεων για το ΠΕΔΥ! Πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία

  • Iatropedia
Το χρονοδιάγραμμα της πρόσληψης των γιατρών αλλά και των υπολοίπων υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ που θα μεταφερθούν στο ΠΕΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του οργανισμού, μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων.

Έτσι όσοι γιατροί αλλά και εργαζόμενοι στον ΕΟΠΥΥ έκαναν αίτηση για να πάνε στο ΠΕΔΥ, αυτή θα προωθηθεί ταχύτατα. Άλλωστε οι δεσμεύσεις Άδωνι λένε πως στις 20 Μαρτίου θα πρέπει να ανοίξουν και πάλι τα λυσσιατρεία. Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν αν θα πετύχει το εγχείρημα και θα ανοίξουν όλα στην ώρα τους.

Πάντως με βάση τις οδηγίες του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Δημήτρη Κοντού προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Ε.Ο.Π.Υ.Υ, θα πρέπει να έχουν αποστείλει εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών, όλες τις αιτήσεις χωρίς καθυστέρηση στις αντίστοιχες ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ (ΔΥ.Πε). Δηλαδή την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-02-2014 και το αργότερο μέχρι την ΤΡΙΤΗ 04-03-2014 οι Περιφερειακές Δ/νσεις του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. οφείλουν να έχουν ολοκληρώσει την αποστολή των ΑΙΤΗΣΕΩΝ/ΥΠ.ΔΗΛΩΣΕΩΝ και των δικαιολογητικών όπου προβλέπονται.

Στη συνέχεια οι αιτήσεις αφού εξετασθούν θα γίνει η κατανομή του προσωπικού με βάση εκεί που εργάζονταν και πριν τη διαθεσιμότητα όπως έχει διαβεβαιώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Βέβαια στη συνέχεια αναμένεται να γίνει ανακατανομή του προσωπικού με βάση τις ανάγκες. Άλλωστε τα όποια κενά θα καλυφθούν με επικουρικούς γιατρούς ενώ μετά και τα λουκέτα και τις συγχωνεύσεις στα πολυϊατρεία που …περισσεύουν, το προσωπικό θα μετακινηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι θα γίνει αν δεν πάνε οι γιατροί στο ΠΕΔΥ! Πως θα καλυφθούν τα κενά

Τέλος το ΠΕΔΥ για τους μισούς γιατρούς του ΕΟΠΥΥ! Πόσοι αποχωρούν οριστικά

Καυτό ραντεβού Άδωνι- τρόικας μετά την Καθαρά Δευτέρα! Τι θα ζητήσουν οι δανειστές

Τα λουκέτα στον ΕΟΠΥΥ φέρνουν ουρές στο ΕΣΥ! Πως πνίγονται τα εξωτερικά ιατρεία