Όλα τα διευθετούν πριν αδειάσουν τα γραφεία τους… Ακόμα και την περίθαλψη θρησκόληπτων

fff8b5e87407896a0b8f19715ef567b8.jpg
Το είδαμε και αυτό! Κάποιοι δεν θέλουν ΑΜΚΑ για "θρησκευτικούς λόγους" με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην περίθαλψή τους και να καλείται η κυβέρνηση -προεκλογικά πάντα- να τους ικανοποιήσει και αυτούς!

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Σύμφωνα με την οδηγία που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας, "οι περιπτώσεις των ασθενών με Ελληνική Ιθαγένεια που λόγω θρησκευτικών επιλογών δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ και βιβλιάριο ασθενείας, μέχρι της οριστικής λύσης του θέματος, θα δύνανται για περιπτώσεις νοσηλείας τους να αντιμετωπίζονται από τις δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας με τις διαδικασίες που αφορούν τους ανασφάλιστους πολίτες".

Τώρα, γιατί πρέπει να καλείται η Πολιτεία να βρει λύσεις σε κάθε ιδιοτροπία, πεποίθηση, άρνηση, ιδεοληψία και ψυχαναγκασμό ενηλίκων που αποφασίζουν ελεύθερα για την ζωή τους, δεν το καταλαβαίνουμε αλλά είναι προς τιμήν της που δείχνει αφενός ανεκτικότητα, αφετέρου ευαισθησία ώστε να μην μείνει κανείς πολίτης αβοήθητος την ώρα της ανάγκης, ακόμα κι αν ο ίδιος δυσκολεύει το κράτος στην προσπάθεια να τον περιθάλψει.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends