Οκτώ tips για super αποτοξίνωση!

  • Iatropedia
Η αποτοξίνωση δεν γίνεται μόνο αρχές του καλοκαιριού αλλά για καλή υγεία επιβάλλεται η άμεση αποτοξίνωση του. Μάθετε τι να κάνετε για να το πετύχετε.

Ενυδατωθείτε

Για μερικές ημέρες πείτε όχι στα ροφήματα με καφεΐνη και ζάχαρη . Αντικαταστήσετε τα με νερό για να αποβάλλεται τις τοξίνες.

Ιδρώστε

Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποτοξινωθείτε. Όταν ιδρώνετε οι πόροι ανοίγουν και οι τοξίνες βγαίνουν από το σώμα σας.

Απολέπιση

Μετά την γυμναστική κάντε συχνά απολέπιση στο δέρμα για να αναπνεύσει ακόμα καλύτερα και να καθαρίσει από τα νεκρά κύτταρα.

Μη τρώτε επεξεργασμένες τροφές

Μειώστε ή κόψτε εντελώς αυτές τις τροφές μαζί με τον καφέ και το αλκοόλ και βάλτε μπόλικα φρέσκα λαχανικά και φρούτα στη διατροφή σας για έξτρα ενέργεια.

Πάρτε βιταμίνη C

Καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C όπως είναι οι φράουλες, η παπάγια, οι πιπεριές και τα λαχανάκια Βρυξελλών.

Φάτε ίνες

Τα μαύρα φασόλια, η βρώμη, τα αμύγδαλα και τα μούρα είναι το νούμερο έναφυσικό αποτοξινωτικό.

Κοιμηθείτε αρκετά

Ο ύπνος παίζει και εδώ ρόλο ώστε να πετύχει η αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Έχοντας κοιμηθεί τις ώρες που χρειάζεστε σημαίνει πως ο οργανισμός σας είχε τον χρόνο να κάνει τις διορθώσεις που χρειαζόταν όσο κοιμόσασταν και να αφαιρέσει ότι είναι τοξικό.

Φάτε αγκινάρες

Μελέτες έχουν δείξει πως οι αγκινάρες περιέχουν την ουσία κυναρίνη που αποτοξινώνουν το συκώτι και τον οργανισμό από τις διοξίνες.

Πηγή: www.chacha.com