Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ σήκωσαν το «γάντι»- «Ντου» σε γραφείο και πιθανές οι κινητοποιήσεις

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
"Διοίκηση ΕΚΑΒ: Τόλμησες να συμμετάσχεις στην κινητοποίηση; Αύριο στις 10 στο γραφείο του αντιπροέδρου κ. Μυλωνά για να υποστείς τις συνέπειες!"... Αυτό αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανάρτησή τους στο ekabnews και σχολιάζουν σε προσωπικές συζητήσεις. Και εφόσον η κλήση στο γραφείο του αντιπροέδρου γίνεται για εκφοβισμό κι όχι για εξηγήσεις, αποτελεί σίγουρα πρωτοφανή κίνηση! Για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι συνεδριάζουν από νωρίτερα το πρωί ώστε να καθορίσουν την στάση τους.

Δεν πρέπει να αποκλείουμε την περίπτωση να δούμε κινητοποιήσεις στο ΕΚΑΒ καθώς οι εργαζόμενοι δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει ούτε η «ιδιωτικοποίηση» κάποιων υπηρεσιών του, όπως είναι οι αεροδιακομιδές που πέρασε με τροπολογία ο κ. Πολάκης, αλλά ούτε και οι συμπεριφορές εκφοβισμού…

Η κλήση στο γραφείο του αντιπροέδρου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, Μιλτιάδη Μυλωνά αυτών οι οποίοι συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες έξω από την Βουλή για την τροπολογία των αεροδιακομιδών, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα στον ωκεανό των κακών σχέσεων εργαζομένων- διοίκησης.

Δεν αποκλείεται όμως και η περίπτωση να δοθούν εξηγήσεις και όλα να λήξουν χωρίς παραπάνω προβλήματα…

Νωρίτερα επικράτησε ένταση στο κτήριο όπου πραγματοποιείται η γενική συνέλευση του ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα κάποιοι εργαζόμενοι να εισβάλουν στο γραφείο του κ. Μυλωνά.

Η στιγμή της εισβολής από εργαζόμενους στα γραφεία του ΕΚΑΒ

Όλα ξεκίνησαν όταν όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι όσοι συμμετείχαν τις προηγούμενες ημέρες σε κινητοποιήσεις κλήθηκαν στο γραφείο του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδη Μυλωνά για να δώσουν εξηγήσεις.

Η κλήση λοιπόν στο γραφείο του αντιπροέδρου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, Μιλτιάδη Μυλωνά αυτών οι οποίοι συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες έξω από την Βουλή για την τροπολογία των αεροδιακομιδών, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα στον ωκεανό των κακών σχέσεων εργαζομένων- διοίκησης.

Έτσι εισέβαλλαν κάποιοι στο γραφείο του κ. Μυλωνά για να διαμαρτυρηθούν ενώ την ίδια ώρα στο ίδιο κτίριο ήταν σε εξέλιξη η γενική συνέλευση του ΕΚΑΒ.

Με πληροφορίες από το Newsit.gr