ΟΕΝΓΕ: Νέα πρόεδρος μια δυναμική 41χρονη ψυχίατρος από το ΔΗΠΑΚ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η κ. Αφροδίτη Ρέτζιου, επιμελήτρια β’ στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο», είναι η νέα πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ που παίρνει την σκυτάλη από τον Δημήτρη Βαρνάβα. Δηλαδή το ΚΚΕ διαδέχεται το ΣΥΡΙΖΑ στην Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών...

Γραμματέας εξελέγη ο νευροχειρουργός του Νοσοκομείου της Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου ενώ δεν επελέγησαν πρόσωπα για τις θέσεις του αντιπροέδρου, του ταμία, του β΄ αντιπροέδρου και του ειδικού γραμματέα.

Η νέα πρόεδρος είναι μια νέα, δυναμική συνδικαλίστρια του ΚΚΕ που γνωρίζει καλά τα προβλήματα του ΕΣΥ… Κι αναφερόμαστε στις συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία να παρέχουν τις υπηρεσίες τους αλλά και την απαξίωση των δομών υγείας με κάθε ευκαιρία.

retziou

Όπως αναφέρει, «όλοι οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία -και όχι μόνο- δεχόμαστε μια επίθεση που κλιμακώνεται, γινόμαστε στόχος μιας βάρβαρης κυβερνητικής πολιτικής που έχει ως αφετηρία της την εμπορευματοποίηση της υγείας. Αυτό επιβάλλεται να σταματήσει και για τους εργαζόμενους και για τους πολίτες που θα χρειαστούν τις παροχές υγείας».