Ο Όμιλος Υγεία στο 1ο Greek Tourism Workshop στην Ινδία

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Greek Tourism Workshop 2018 στην Ινδία, στο οποίο συμμετείχε ο Όμιλος Υγεία. Βασικός στόχος του workshop ήταν η ενίσχυση της ροής επισκεπτών ειδικά από την τουριστική αγορά της Ινδίας, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις παγκοσμίως και με ολοένα μεγαλύτερη ζήτηση για τις τουριστικές υπηρεσίες της Ελλάδας.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του κλάδου του Ιατρικού Τουρισμού σε νέες αγορές, ο Όμιλος Υγεία παρευρέθηκε στην εν λόγω εκδήλωση που διοργανώθηκε από το έμπειρο ταξιδιωτικό γραφείο Mid East, σε συνεργασία με τον Όμιλο Επικοινωνίας Med-Professionals, για να ενημερώσει τους τοπικούς φορείς Υγείας καθώς και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες για τις σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει, τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει αλλά ταυτόχρονα για την ποιότητα και την μέγιστη ασφάλεια που παρέχουν τα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος Υγεία είναι ιδιαίτερα ενεργός στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και στην προσέλκυση ασθενών από όλο τον κόσμο.

Πρόσφατα το ΥΓΕΙΑ βραβεύτηκε με το διεθνές βραβείο του Best International Hospital στην Ελλάδα ενώ παράλληλα είναι το μοναδικό νοσοκομείο στη χώρα που από το 2010 έχει διαπιστευτεί από τον διεθνή οργανισμό JCI (Joint Commission International) για την ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχει, εφάμιλλη με τα καλύτερα νοσοκομεία του εξωτερικού.