«Ο Μητρικός Θηλασμός στην Πράξη»

θηλασμός
Η «ΓΕΝΕΣΙΣ», η πρώτη και μεγαλύτερη μικτή (Μαιευτική-Γυναικολογική-Χειρουργική) ιδιωτική κλινική Γυναίκας στη Β. Ελλάδα, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ο Μητρικός Θηλασμός στην Πράξη», το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 08.30 π.μ., στην αίθουσα Επιστημονικών Εκδηλώσεων της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ».

Εδώ και 11 χρόνια, η «ΓΕΝΕΣΙΣ», παράλληλα με την παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιμόρφωση και ενημέρωση γύρω από οποιαδήποτε επιστημονική εξέλιξη που αφορά στην υγεία της Γυναίκας και του βρέφους.

Γνωρίζοντας καλά το άγχος και την αγωνία κάθε νέας μητέρας, πριν και μετά τον τοκετό, η «ΓΕΝΕΣΙΣ» διοργανώνει την εκδήλωση με στόχο να ρίξει φως στη διαδικασία που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας ζωής, στον μητρικό θηλασμό. Η ημερίδα απευθύνεται σε μαιευτήρες-γυναικολόγους, παιδίατρους, μαίες, νοσηλευτές/νοσηλεύτριες, φοιτητές από τον τομέα της υγείας, αλλά και σε γονείς, νέους και μέλλοντες, οι οποίοι θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με το θέμα.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του, ο κ. Γεώργιος Φαραγγίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. «ΓΕΝΕΣΙΣ», Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία της κας Ιωάννας Αντωνιάδου-Κουμάτου, Αναπτυξιακής Παιδιάτρου, MD, PhD, Δ/ντριας Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, με θέμα «Ο ρόλος των επαγγελματιών υγείας στην προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού».

Διακεκριμένοι επιστήμονες από τα πεδία της παιδιατρικής, της νεογνολογίας, της μαιευτικής και της γυναικολογίας θα επιχειρήσουν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, αλλά και να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον μητρικό θηλασμό.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends