Ο Μάκης η Δούρου και μια συνάντηση που δεν έγινε! Κόντρα για σύσκεψη στο υπ.Υγείας

  • Iatropedia
Πριν λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση μεταξύ των αιρετών Περιφερειακών Αρχών και της πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας με θέμα την εξειδίκευση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ στην Υγείας. Στη συνάντηση αυτή όμως δεν παραβρέθηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Κι εδώ ξεκινά η κόντρα

Η περιφερειάρχης Αττικής θεώρησε πως δεν εκλήθη στην συνάντηση με αποτέλεσμα και να μην παραβρεθεί. Από την πλευρά του υπουργείου Υγείας όμως επισημαίνεται πως η πρόσκληση εστάλη κανονικά και παρελήφθη.

Η Ρένα Δούρου δήλωσε μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πέμπτης, πως δεν εκλήθη.

Από την πλευρά του υπουργείου Υγείας υπογραμμίζεται:

Η πρόσκληση απεστάλη από την Ειδική Υπηρεσία Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Υγείας προς όλους τους Περιφερειάρχες της χώρας (επομένως και προς την κ. Δούρου):

1. Με e-mail από την ηλεκτρονική διεύθυνση της Ειδικής Υπηρεσίας στην αντίστοιχη της κ. Δούρου (Υπάρχει το σχετικό ηλεκτρονικό αποδεικτικό).

2. Με ταχυδιανομή (courier) το οποίο παραδόθηκε στις 9.40 το πρωί της Τετάρτης 5/11/2014 και παρελήφθη από την υπάλληλο του γραφείου της κ. Δούρου, κα Στραβοπόδη.

Επίσης, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία εκπροσώπου της Ειδικής Υπηρεσίας Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με συνεργάτιδα της Περιφερειάρχου η οποία απάντησε ότι λόγω κωλύματος της κ. Δούρου θα παραβρισκόταν, στη συνάντηση, η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα, Καλλιόπη Σταυροπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανάστατο το υπ.Υγείας για τις φωτο-σοκ από το Νοσοκομείο Ξάνθης! ΕΔΕ διέταξε ο Βορίδης

Απίστευτο: Άδειασαν από τρόφιμα τα ψυγεία στο ΚΑΤ και στο Κέντρο Αποκατάστασης!

Ειδικός ανθρωπολόγος στο iatropedia: Έτσι θα «διαβαστεί»ο σκελετός της Αμφίπολης

Σοκ στο νοσοκομείο της Ξάνθης: Πως τα ακατάλληλα υλικά ''σκοτώνουν'' τους ασθενείς! (Φωτό)