Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στο Λευκό Πύργο διοργανώνουν από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, «οι φαρμακοποιοί της χώρας μας έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια από την επιβολή των όρων των μνημονίων. Η λειτουργία των φαρμακείων έχει καταστεί προβληματική εδώ και καιρό, αρκετοί συνάδελφοι αναγκάστηκαν να κλείσουν και πολλοί περισσότεροι αντιμετωπίζουν το φάσμα του λουκέτου.

Τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό αποτελούν τη χαριστική βολή στο βαριά δοκιμαζόμενο Ελληνικό φαρμακείο. Τα μέτρα αυτά αφαιρούν κάθε ελπίδα ανάκαμψης του φαρμακείου και κάθε ελεύθερου επαγγελματία. Διαλύουν ολοκληρωτικά την παραγωγική οικονομία της χώρας και την οδηγούν στην πλήρη ισοπέδωση με καταστροφικές συνέπειες για όλους, είτε είναι εργαζόμενοι είτε συνταξιούχοι».

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης αντιδρούν δυναμικά στις προθέσεις της Κυβέρνησης για πολλαπλασιασμό των ασφαλιστικών μας εισφορών. Στέλνουμε σαφές μήνυμα ότι δεν αντέχουμε άλλες επιβαρύνσεις στο ελάχιστο εισόδημα που μας έχει απομείνει και συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά μαζί με τα μέλη των υπόλοιπων επιστημονικών φορέων της πόλης μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι στον Λευκό Πύργο και στη πορεία που θα ακολουθήσει.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιούμε τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 26/1 από τις 11.00 έως τις 14.00.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και ακούραστοι τον αγώνα μας
Παλεύουμε για την επιβίωσή μας
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.
Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας
Κυριάκος Θεοδοσιάδης               Διονύσιος Ευγενίδης